Fost ofițer Pentagon: piloții care au întâlnit OZN-uri au arsuri provocate de radiații

Scris de Ștefan Trepăduș. Posted in Dezvaluiri


Au trecut patru ani de când un articol exploziv din The New York Times a dezvăluit un program secret condus de armata SUA și însărcinat să îi investigheze pe cei care au întâlnit OZN-uri; articolul este însoțit de mai multe videoclipuri care arată presupusele întâlniri.
Mai mulți piloți s-au prezentat de atunci pentru a discuta despre ceea ce au văzut, caracterizând adesea obiecte cu forme ciudate, care păreau să sfideze legile fizicii în timp ce zburau, scrie Futurism.
Luis Elizondo, fost ofițer de informații la Pentagon și auto-proclamat denunțător al celor care au întâlnit OZN-uri, a vorbit public despre propriile sale experiențe, deși credibilitatea sa a fost uneori pusă sub semnul întrebării.
Într-un nou interviu, Elizondo a sugerat că piloții care au întâlnit OZN-uri au ajuns să aibă simptome fizice, deși formularea lui era ambiguă.„Trebuie să fiu atent, nu pot vorbi prea specific, dar imaginează-ți că primești un raport de la un pilot care spune: «Lue, este foarte ciudat. Zburam și m-am apropiat de chestia asta și m-am întors acasă și parcă m-am ars. Am fost roșu timp de patru zile»”, a spus el.

Fostul ofițer de informații a avut propria sa interpretare a ceea ce ar putea însemna asta.

„Ei bine, aceasta este o urmă lăsată de radiație”, a spus Luis Elizondo. „Aceasta nu este o arsură solară; este o arsură provocată de radiații.”

Elizondo a ajuns chiar și până la a spune că alți piloți au experimentat „deformarea spațiului-timp”, folosind doar „5 minute de combustibil”, în ciuda faptului că trecuseră 30 de minute.

„Și cu cât te apropii mai mult de unul dintre aceste vehicule, cu atât experimentezi  mai mult spațiu-timp în raport cu vehiculul și mediul înconjurător”, a spus el pentru GQ.

Ar putea exista mai multe videoclipuri cu cei care au întâlnit OZN-uri

Elizondo a mai spus că există și mai multe videoclipuri nepubilcate ale bizarelor fenomene.

„Există videoclipuri [în guvern, pe care publicul nu le-a văzut] – există unul care durează 23 de minute”, a spus Elizondo pentru GQ. „Mai este unul în care chestia asta se află la 50 de metri distanță de cabina pilotului.”

„Vom începe să împărtășim informații mult mai mult și cred că oamenii ar putea fi surprinși de câte informații dețin despre acest subiect în alte țări”, a adăugat Luis Elizondo.

https://www.descopera.ro/dnews/19857952-fost-ofiter-pentagon-pilotii-care-au-intalnit-ozn-uri-au-arsuri-provocate-de-radiatii

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022