Tara e in criza si CFR-istii baimareni se lafaie pe bani publici

Scris de Sorin Stancu. Posted in Economie

In timp ce toate institutiile publice se plang ca nu au bani pentru investitii, reprezentantii statiei CFR, se pare ca nu au ce face cu banii. Ziua in amiaza mare, becurile halogene din incinta Garii au ramas aprinse, chiar daca lumina naturala a fost mai mult decat suficienta. Calatorii aflati in incinta Garii s-au aratat pe buna dreptate indignati de aceasta risipa, mai ales ca, conditiile de calatorie cu trenul sunt deplorabile, la fel si cladirea Statiei CFR din Baia Mare.

"Bine ca nu sunt in stare sa renoveze gara asta care vedeti si dumneavoastra cum arata dar isi permit sa lase becurile aprinse ziua. Ca la noi la nimeni", a spus Florin Matesan, un navetist din Miresu Mare.
Si toate acestea se intampla exact in momentul in care reprezentantii CFR se plang de faptul ca nu dispun de bani si sunt nevoiti sa scumpeasca biletele de calatorie.
Intrebat despre acest lucru, Lucian Filip, responsabil cu infrastructura in cadrul statiei CFR Baia Mare, s-a aparat spunand ca a fost vorba de o serie de verificari la reteaua electrica.
"Din cand in cand, responsabilii cu reteaua electrica executa anumite verificari pentru a testa starea de functionare a retelei si din aceasta cauza, astazi, in timpul verificarilor au fost aprinse halogenele. In rest nu se intampla ca pe timp de zi sa functioneze sistemul de iluminare", a precizat Lucian Filip.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024