UK Bookmakers

Primarul inaugureaza un drum facut de firme care-l sponsorizeaza

Scris de IR Rosiianu. Posted in Economie


De astazi de dimineata si pana acum Dan Buca de la Biroul de presa al Primariei ne-a sufocat cu mailuri si informatii despre recepţia ce se va face maine la ora 10:00 cu ocazia terminarea lucrărilor  la o retea de drumuri forestiere taman in zona in care a copilarit primarul din propozitie.

Am aflat astfel ca acestea au realizate în cadrul proiectului “Înfiinţarea reţelei de drumuri forestiere a Municipiului Baia Mare”, un proiect finanţat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, Măsura 125 b, adica „Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea silviculturii”, program finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României.
Beneficiar:
In atari conditii, valoarea totală a proiectului este de fix 7.656.839 lei, adicatalea fix 1.776.941 euro.
Valoare eligibilă nerambursabilă este de 5.526.931 lei, respectiv 1.282.648 euro, la care se adaugă 1.326.463 lei TVA.
Proiectul a inceput sa se deruleze in data de 09.12.2010 si a duratat 39 luni.

Proiectul a constat în înfiinţarea unei reţele de drumuri forestiere în proprietatea municipiului Baia Mare, reţea modernă, eficientă, durabilă, de largă accesibilitate şi deservire a 2.306,1 hectare fond forestier, constând în 9,96 km de drum forestier compus din două tronsoane:
1.    Tronsonul de drum forestier Sonioca – Valea Roşie, cu lungimea de 7,96 km; racordat la drumul public Firiza – Blidar.
2.    Tronsonul de drum forestier Călămar – prelungire, cu lungimea de 2,00 km; racordat la drumul forestier existent.

Lucrările au fost executate de firma S.C. CONSTRUROM S.A., lider  în asocierea cu S.C. CONREP S.A. şi S.C.  PROCONS FOREX S.R.L. (proiectant), iar execuţia a durat 22,5 luni începând de la data ordinului de începere a lucrărilor (15.12.2011).
Perioada de garanţie a lucrărilor este de 5 ani de la data semnării procesului-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.
Ei bine, in sprijinul puhoiului de informatii cu care ne-a sufocat am aflat de la dan Buca al nostrum ca primarul pune la dispozitia ziaristilor si un microbus.
Adicatalea, hai sa va duc pe gratis, ca sa vedeti ce fapte marete savarsesc in cartierul natal.
Ei bine, este important sa subliniez un lucru, pentru ca stiu ca atunci cand cineva iti da ceva pe gratis iti si cere ceva ce inca nu stii.
Asa si primarul, ii va duce pe ziaristi pe gratic, pentru ca ei sa-i faca imagine publica.
Insa, ca sa stiti bine, ceea ce n-a zis deloc Dan Buca e ca cei care-au lucrat din zor la acest drum cu o valoare uriasa figureaza si se regasesc sip e lista cu sponsorii PRIMARULUI, pe care o gasiti atasata mai jos, lista analizata pe larg, intr-un material distinct.

http://www.necenzuratmm.ro/economie/41082-receptia-la-terminarea-lucrarilor-in-cadrul-proiectului-infiintarea-retelei-de-drumuri-forestiere-a-municipiului-baia-mare.html
http://www.necenzuratmm.ro/dezvaluiri/40670-in-atentia-dna-catalin-chereches-a-fost-sponsorizat-cu-doar-147-201-euro-60-000-usd-430-000-lei-si-produse-in-valoare-de-368-793-443-lei.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020