UK Bookmakers

Huaxia, cimitirul morţilor vii

Scris de Marian Andrei. Posted in Economie


O idee de afaceri a unui chinez este caracterizată drept macabră de locuitorii din zonă şi este posibil să îl trimită pe afacerist la închisoare.

Dorind să exploateze cât mai bine pământul pe care îl deţine în apropierea localităţii Huaxia, de lângă Beijing, proprietarul a construit un cimitir.

 

Ceea ce îi scandalizează pe locuitorii din zonă este faptul că pe pietrele funerare au fost trecute numele unor persoane din Huaxia care sunt în viaţă, în speranţa că, după moarte, rudele le vor înmormânta acolo.

Ideea părea foarte bună şi, mai ales bănoasă, ţinând cont că un loc de veci costă până la echivalentul a 12.000 de euro iar cerere există în permanenţă. Mai mult, potrivit tradiţiei chineze, cu cât eşti mai influent în viaţă, cu atât va fi mai fastuoasă şi mai scumpă înmormântarea.

Afaceristul nu a luat însă în calcul indignarea celor ale căror nume au fost trecute pe monumentele funerare, care l-au reclamat autorităţilor. Aceştia chiar au denumit afacerea "cimitirul morţilor vii".

"Este incorect să furi numele oamenilor şi să le treci pe pietrele funerare. Noi credem că acţiunea sa este ilegală, dar mai studiem încă legislaţia. Parerea mea este că va fi condamnat pentru fraudă", a fost răspunsul prompt al oficialilor.

http://www.apropo.ro/wow/huaxia-cimitirul-mortilor-vii-11727812?utm_source=newsletter&utm_medium=email_Apropo.ro&utm_term=articol&utm_campaign=Huaxia%2C+cimitirul+mortilor+vii&utm_term=

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020