UK Bookmakers

FR Ciclism: “Fostul presedinte conducea activitatea mai mult prin mailuri!” Vezi la ce suma se ridica datoriile federatiei!

Scris de Sima Horatiu. Posted in Economie


Eduard Carol Novak, ciclist paralimpic, a fost demis din functia de presedinte al Federatiei Romane de Ciclism, la 12 noiembrie 2013, de catre Consiliul de Administratie, iar pe 6 decembrie fostul ciclist Nicolae Plugaru a fost ales in locul sau, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare.

Fostul presedinte trebuia sa fie prezent in studioul Sport Total FM pentru a lamuri situatia actuala din cadrul conducerii federatiei, dar in cele din urma a ales sa decline invitatia motivand ca asteapta hotararea instantelor la adresa acestor alegeri.Saptamana trecuta, Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Ciclism a depus o plangere la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti impotriva fostului presedinte si a persoanelor care au patruns cu forta in sediul FRC in zilele de 26, 27 si 28 noiembrie.“Din 15 martie situatia a devenit din ce in ce mai incordata in cadrul federatiei, mai exact intre fostul secretar general Vasile Selejan si presedintele ales. Intre acesta din urma si contabilul sef al federatiei a existat o buna relatie, iar dupa terminarea Turului Romaniei, relatia dintre cele doua parti a inceput sa scartaie. Presedintele a fost prezent in foarte multe concursuri, iar federatia era condusa mai mult prin mailuri… Toate deplasarile domnului Novak au fost aduse la cunostinta celor din MTS, care cerea presedintelui sa organizeze un Consiliu de Administratie.In noiembrie, Consiliul de Administratie l-a demis, pentru ca nu au fost multumiti de cum si-a desfasurat activitate in functia de presedinte.Cred ca acum nu mai exista niciun un motiv pentru fostul presedinte de a mai continua lupta… Lucrurile ar trebui sa se linisteasca“, a declarat actualul secretar general al FR Ciclism, Lucian Hugeanu.

Blocaj total la FRCiclism, partile au pozitii ireconciliabile

“E cam mult spus ca am avut banii pe mana, dar federatia are datorii. Deficitul de pe un an pe altul nu depasea 70.000-80.000 de lei. Situatia s-a agravat de pe 15 martie si pana acum cand aceste datorii au ajuns la suma de 250.000 de lei. Avem o amenda la UCI, din cauza domnului fost presedinte. In urma cu patru ani a dorit sa achizitioneze o bicicleta speciala, iar dupa trei ani furnizorul s-a plans la federatia internationala pentru suma de 3000 de euro . Pe langa acestia s-a mai adaugat si o amenda din partea UCI in valoare de 4000 de franci. Pe langa alte datorii exista si cateva salarii neplatite, printre care eu sau domnul Selejan, dar si cateva dari la stat.Momentan conturile federatiei sunt blocate pana cand instanta va decide cine este presedintele federatiei! “, a declarat fostul si actualul trezorier al federatiei, Bogdan Floares.

Eduard Novak ciclistul paralimpic rutier si de pista Carol-Eduard Novak, nascut in Miercurea Ciuc, in 1976, a castigat prima medalie pentru Romania la Jocurile Paralimpice, dar si prima medalie de aur, in cadrul editiei din 2012 de la Londra. Acesta a suferit un accident rutier in 1996, în urma căruia i-a fost amputat piciorul drept.

Nicolae Plugaru: “Conducerea aleasa este statutara din punctul nostru de vedere”

Noul presedinte al FR Ciclism, Nicolae Plugaru, a fost  invitat in studioul Sport Total FM, alaturi de secretarul general Lucian Hugeanu. Acestia au discutat, alaturi de realizatorul Horatiu Sima, despre schimbarile care au avut loc in conducerea cilcismului romanesc.

Nicolae Plugaru: “Conducerea aleasa este statutara din punctul nostru de vedere. Urmarim mai multe puncte la conducere.Trebuie sa perfectam partea de leagalitate ale alegerilor. Trebuie sa inregistram punerea presedintelui in drepturi. Apoi trebuie sa ocupam sediul federatiei, care acum este ocupat abuziv. Discutam de un grup infractional. Am depus o plangere penala si asteptam instanta sa isi faca datoria.Am legalizat toate documentele, inclusiv demisia domnului Vasile Salajan.Noi trebuie sa ii aducem langa noi pe toti membri afiliati.Noi trebuie sa intervenim in dezvoltarea cluburilor, pentru a putea veni sportivi. Trebuie sa gasim solutii de sponsorizare.”

Lucian Hugeanu: “Trebuie gandit din perspectiva in care noi putem intra in federatie, dar nu vrem, pentru ca nu stim ce este acolo. Am inteles ca birourile ar fi intoarse pe dos. Vrem sa preluam sediul in legalitate. La Judecatoria sectorului 3 este un loc unde se inregistreaza federatiile. De cate ori exista o modificare trebuie sa mergi cu actul de la Adunarea Generala si asa se legalizeaza. In maxim doua saptamani se vor finaliza aceste hartii. Procesul verbal semnat de toti membrii trebuie legalizat si autentificat.”

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020