UK Bookmakers

Mai puțini bani de la românii plecați în străinătate

Scris de rgnpress.ro. Posted in Economie


Românii care lucrează în Germania sau Marea Britanie trimit în țară, în medie, 350 de euro, față de cei din Italia sau Spania, care trimit cu 100 de euro mai puțin. Potrivit datelor companiilor specializate în transferul de bani, suma medie trimisă de către un român care lucrează în străinătate a scăzut de la 425 de euro, în 2009, la 295 euro, în 2013 scrie Yahoo news citat de Romanian Global News.

În aceste condiții, datele arată că tot mai mulți români aleg să muncească într-o țară din Nord, unde salariile sunt mai mari. De asemenea, crește și numărul celor care au ales să migreze în SUA, pentru un loc de muncă mai bine plătit.

Statisticile arată că înaintea crizei, banii trimiși în țară de românii din Italia și Spania reprezentau două treimi din transferurile totale către Romania, în timp ce Germania, Marea Britanie și America contribuiau doar cu cate 5 procente fiecare, relatează stirileprotv.ro.

În prezent, banii transferați din Italia și Spania au scăzut la mai puțin de jumătate din total, în timp ce sumele trimise din Marea Britanie și America s-au dublat sau chiar triplat.

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=11665:mai-puini-bani-de-la-romanii-plecai-in-strintate&catid=48:economic--social&Itemid=76

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020