UK Bookmakers

În cadrul Consiliului pentru Dezvoltare Regională, S-a semnat actul adiţional la contractul de finanţare pentru Drumul Baia Sprie - Bârsana

Scris de cjmaramures.ro. Posted in Economie


Azi, la Complexul „Turist” din Şuior a avut loc Consiliul pentru Dezvoltare Regională Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest, eveniment la care au participat preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene din această regiune, dar şi primari de municipii din nordul Transilvaniei.

Marcel Boloş – directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest a ţinut să precizeze că subiectele discutate au vizat, pe de-o parte proiecte care privesc regiunea, pe de altă parte proiecte care privesc exclusiv Maramureşul.

Bugetul alocat pe regiune în perioada 2007-2013 este de 488 milioane euro, gradul de absorbţie pe regiune fiind de 42,41%, Regiunea de Nord-Vest fiind pe primul loc la nivelul de absorbţie. „Avem 1.159 proiecte în actuala perioadă, în valoare de 1 miliard de euro, s-au realizat 450 de contracte cu o valoare totală de 535 milioane euro. Dintre acestea 286 sunt finalizate. Azi s-au discutat o serie de proiecte importante pentru Maramureş, în special în domeniul infrastructurii. Proiectul Strategic de Drumuri în Regiunea Nord-Vest este – aşa cum l-am numit – „Drumul Regional Transilvania de Nord” cu o lungime de 830 km din care Maramureşul are aproximativ 20%, adică 180 km.” – a declarat Marcel Boloş.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu a punctat un moment important pentru Maramureş – semnarea – azi la Şuior – a actului adiţional la contractul de finanţare pentru Drumul Baia Sprie – Bârsana. Documentele pentru licitaţie au fost încărcate pe SEAP, urmând ca data deschiderii ofertelor să fie în 17 februarie. „Este un proiect major pentru Maramureş şi faptul că îl vom putea finaliza în anul care urmează se datorează efortului pe care colegii de la ADR şi cei din Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii le-au făcut în ultimele luni.” – a declarat preşedintele Zamfir Ciceu.

http://www.cjmaramures.ro/detaliu.aspx?eID=3170&t=Comunicatedepresa&Node=21

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020