UK Bookmakers

O judecătoare câştigă mai mult din muzică şi din voice-over decât ca magistrat

Scris de RT. Posted in Economie


O tânără judecătoare care cântă noaptea în cluburi şi împarte ziua dreptatea la tribunal face mai mulţi bani din spectacole decât din magistratură, scriu jurnaliştii de la spynews.ro
Camelia Panaitescu-Alegria este judecătoare la Judecătoria Sectorului 1, detaşată la cârma Direcţiei de Relaţii Internaţionale a Şcolii Naţionale de Grefieri. Dacă pe plan profesional nu s-a remarcat cu vreun proces răsunător, pasiunea pentru muzică i-a adus celebritatea, sub pseudonimul Mara. Cântă jazz de 15 ani şi a performat alături de Vama Veche, Zob, Blazzaj, 4Given, Blanoz şi Sensor.
Reporterii Spynews au descoperit în declaraţia de avere a judecătoarei că aceasta câştigă mai mult din cântări şi activitatea de voice-over la postul TVR Cultural şi Magic FM.

Potrivit documentelor oficiale, ea a câştigat într-un an 23.531 de lei în calitate de judecător, de la Tribunalul Bucureşti şi de la Şcoala Naţională de Grefieri, iar cu vocea ei a făcut 37.728 lei. Cu 14.197 lei mai mult decât din activitatea de magistrat.

http://www.romaniatv.net/o-judecatoare-castiga-mai-mult-din-muzica-si-din-voice-over-decat-ca-magistrat_122771.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020