UK Bookmakers

Hochei pe gheata / Florian Gheorghe: “Federatia se afla in pragul falimentului, dar nu renuntam!”

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Economie


Presedintele Federatiei Romane de Hochei,Florian Gheorghe, si secretarul general Alexandru Halauca, oameni care activeaza in hochei de peste patru decenii, au organizat vineri o conferinta de presa la Sport Sprit Pub. S-a discutat despre situatia in care este federatia, despre datoriile preluate de la vechea conducere, care depasesc bugetul pe tot anul primit de la MTS, dar si despre masurile preconizate pentru a iesi din aceasta situatie.

„Datorii mai mari decat bugetul alocat pe 2014”

“Federatia se afla in pragul falimentului, cu datorii de peste 1,5 milioane lei la 31 decembrie 2013, care nu au cum sa fie acoperite din cei 900.000 primit de la MTS pentru tot anul in curs.

Datoriile provin din cheltuielile de intretinere ale patinoarului si sediului federatiei, care n-au fost platite de vechea conducere. Angajatii sunt nevoiti sa se descurce fara caldura, apa calda si rece, lucrand la computere cu manusi de lana. Pana nu achitam datoriile, nu putem face bani  din venituri proprii. Pentru a salva aceasta situatie neplacuta am decis sa facem o colecta publica, trimitand scrisori unor firme din tara si strainatate, dar si unor iubitori ai acestui sport. Daca vor veni sumele necesare, in sase-sapte luni am putea reabilita patinoarul din Bucuresti. Sunt sanse mari, conform promisiunilor organelor locale ca, in urmatorii ani, sa avem patinoare acoperite si la Pitesti, Craiova, Tg. Jiu, Iasi, Suceava, Buzau, Ploiesti. Care vor apartine primariilor respective”, a spus presedintele FRH.

Proiecte de viitor doar in intentii, perspectivele raman sumbre
 
„Am discutat si cu presedintele Federatiei Internationale, Rene Fasel, pe care-l cunosc de peste 20 de ani, primind promisiunea ca ne va ajuta sa facem un patinoar in Capitala, cu toate utilitatile, destinat pregatirii copiilor. Vom continua desfasurarea ultimelor trei etape ale Campionatului National si apoi a play-off-ului, cu sprijinul administratiilor unor localitati. Speram sa nu mai avem probleme in privinta stabilirii orelor afectate pregatirii si desfasurarii meciurilor.
In alta ordine de idei, dupa incheierea Jocurilor Olimpice de la Soci, vom organiza o intalnire cu sefii federatiilor de Schi-Biatlon, Bob-Sanie si Patinaj pentru stabilirea unui program de reabilitare a sporturilor de iarna. Pe care-l vom trimite spre aprobare forurilor in drept, MTS, COSR. La care s-ar putea adauga propunerea unui cadrul legal pentru ca loturile nationale sa aiba proritate si scutire de taxe la bazele sportive ale primariilor. In perspectiva, ne gandim la crearea unei Confederatii a Sporturilor de Iarna, care va incerca sa determine autoritatile locale sa demareze construirea unor baze pentru pregatire si concursuri”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020