UK Bookmakers

Sindicatul Viitorul Mineritului: Domnule Eugen David, mare ecologist, e buna pensia din minerit?

Scris de SVM. Posted in Economie


Domnul Eugen David este un fost miner care a devenit mare ecologist, iar in ultimii 15 ani si-a facut un scop in viata din lupta impotriva proiectului de la Rosia Montana. In aceasta calitate, da sfaturi ministrilor, despre cum trebuie ei sa lupte impotriva locurilor de munca ale minerilor carora nu le e rusine cu meseria lor.
Avem si noi, in numele ortacilor pe care ii reprezentam, cateva intrebari la care am dori un raspuns. Chiar daca nu credem ca il vom obtine vreodata, ne facem datoria sa le transmitem.
De unde a invatat dl Eugen David activismul ecologist?

De profesie este inginer minier, deci a mancat o paine din minerit, iar acum are o pensie din minerit. Domnule David, este asa de profitabila meseria de activist, incat va permiteti o firma de comunicare si un avocat, pe care sa-i platiti ca sa va scrie materialele pe care le trimiteti la presa? V-au costat mult aceste servicii? Sau ati invatat sa scrieti comunicate de presa intre doua suturi in mina?

Ne-a spus si noua cineva care se pricepe la calculatoare ca ati trimis ultimul dumneavoastra comunicat de presa de pe un calculator din Cluj-Napoca. De ce nu ati trimis din Rosia Montana, de la sediul organizatiei pe care o conduceti?

Onest si corect ar fi sa anuntati opinia publica, macar in ceasul al 12-lea, cine va finanteaza activitatea. Este adevarat ca ati primit sute de mii de euro finantare ca sa luptati impotriva mineritului? Spuneti de la cine, ca sa stim si noi, cu totii.

Domnule Eugen David, noi vom regreta foarte mult daca mineritul aici nu se va relua si daca proiectul Rosia Montana nu se va face. Dumneavoastra nu va pare rau? Ce o sa faceti daca nu mai aveti impotriva cui sa luptati? o sa va placa sa traiti din nou din pensia de miner?

Si o ultima intrebare: daca va place sa fiti erou, in fata cui o sa mai fiti erou cand Rosia Montana va ramane fara oameni? in lipsa mineritului, cei tineri vor pleca sa-si caute de lucru, iar cei batrani cat credeti ca vor mai trai? Dumneavoastra ce o sa faceti atunci? O sa ramaneti victorios, unicul erou dintr-o localitate cu un singur locuitor? Sau va mutati la Cluj, sa va gasiti o alta “cauza nobila”?

Noroc bun!
 
Sindicatul „Viitorul Mineritului” Roșia Montană

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020