UK Bookmakers

Continuarea activităţilor pe linia produselor accizabile

Scris de Ardelean Codruţa Ioana. Posted in Economie


Jandarmeria Maramureş a continuat acţiunile pe linia prevenirii şi combaterii actelor de comerţ ilicit cu produse accizabile.
          Astfel, în după amiaza zilei de 17 martie a.c., un echipaj de jandarmerie ce acţiona pe raza municipiului Baia Mare a intervenit în zona unui centru comercial din municipiu unde mai multe persoane desfăşurau activităţi ilicite de comerţ, cu produse accizabile, aprovizionarea făcând-o de la domiciliul personal.
Jandarmii au identificat o persoană de sex masculin, care avea în spate un rucsac, procedând la interceptarea şi identificarea celui în cauză.

După efectuarea controlului corporal, asupra bărbatului au fost găsite şaizeci pachete ţigarete,  provenienţă Duty Free şi douăzeci pachete ţigarete de provenienţă Ucraina.
     Fiind întrebat cu privire la motivul prezenţei sale în acel loc şi activităţile pe care le desfăşura în momentul sosirii organelor de constatare, precum şi cu privire la provenienţa şi destinaţia bunurilor, bărbatul a declarat că a cumpărat ţigaretele de la o persoană de sex masculin pe care nu o cunoaşte, în scopul revânzării pentru a obţine profit.   
      Actele întocmite şi produsele ridicate în vederea confiscării au fost înaintate Direcţiei Regionale Vamale Cluj pentru luarea măsurilor în cauză.                         

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020