UK Bookmakers

Despre banii lui Dobrescu și familia Mănescu

Scris de CAŢAVENCII. Posted in Economie


 Pe sub mantia de prezidențiabil a lui Crin Antonescu umblă, ca șobolanii, intrigi, coterii, comploturi și afaceri de alcov.
Bunăoară se zice că banii de coșniță și de viitor ai "Grupării Crin" provin de la șeful Grupului de la Monaco, celebrul necunoscut Dragoș Dobrescu, un îmbogățit al epocii în care borfașii au tîrît democrația de păr și au plătit Justiția să se dezbrace pe melodia lui Joe Cocker. Chiar și așa, Dobrescu simte nevoia să locuiască departe de organele de anchetă române, tocmai la Monte Carlo, ale cărui ape portuare, albastre ca peruzeaua, îi adăpostesc iahtul de mărimea Leviathanului. Dobrescu e tovarăș de poker și de alte învîrteli cu Rareș Mănescu, cel promovat de Antonescu în grupul fidelilor săi. Se zice că, prin mijlocirea acestui primar sîsîit de la sectorul 6, contactul lui Crin cu resursele dobresciene se menține cald și neîntrerupt.

Nici promovarea Ramonei Mănescu la Transporturi nu e străină de Dobrescu, mai ales că o poveste din trecut pomenește de un amor extraconjugal. Cică odată, pe cînd Rareș încerca să-și facă un nume printre miliardarii din Monaco, Dobrescu a adresat o invitație familiei Mănescu. Rareș, băiat orientat, n-a mai putut ajunge, așa că în week-end-ul de șapte stele s-a prezentat doar nevastă-sa. Desigur, pentru ca situația să nu pară dezechilibrată, Rareș a compensat cu parașutele Andreei Marta, pe care, ne informează procurorii, le-a servit tot în compania lui Dobrescu, și tot la Monte Carlo.

http://www.catavencii.ro/despre-banii-lui-dobrescu-si-familia-manescu/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020