UK Bookmakers

Fondul de rezervă bugetară de 1.200.000 lei este la dispoziția plenului Consiliului Județean

Scris de CJMM. Posted in Economie


Bugetul județului Maramureș pentru anul 2018, votat de consilierii județeni în cadrul ședinței din luna februarie a fost prezentat în detaliu, pe capitole, de către președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. Acesta a arătat că fondul de rezervă bugetară, care până în anul 2016 era un buget la dispoziția președintelui, din anul 2017 este un buget la dispoziția plenului Consiliului Județean și fiecare alocare de fonduri se va face prin votul întregului plen.
”Fondul de rezervă bugetară al Consiliului Județean Maramureș a fost stabilit la 1.200.000 de lei, sumă care este în totalitate la dispoziția plenului CJ. Am propus această modalitate extrem de transparentă de a acorda finanțări pentru diferite urgențe care există la nivelul județului, încă din anul 2017.

Dacă în trecut existau sume de bani care rămâneau la dispoziția președintelui Consiliului Județean, care putea să aloce din pix anumite sume către instituții sau persoane fizice, începând de anul trecut această posibilitate nu mai există. Toată această sumă de bani o vom discuta împreună, transparent și va fi alocată către necesități în funcție de votul consilierilor județeni, vot acordat transparent, în plen”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, în plenul CJ Maramureș, în momentul în care a prezentat bugetul județului pentru anul 2018.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020