UK Bookmakers

Jandarmeria Maramures intre scuza si acuza, moral si amoral, legal si ilegal

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

Am aratat mai zilele trecute faptul ca cei care raspund de Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramures fac pur si simplu franjuri limba romana prin mai toate comunicatele pe care le remit presei.
Am demonstrat in doua materiale distincte acest lucru si m-am oprit apoi.
Dar nu de frica, ci numai pentru ca, incepusem sa le acord mult prea multa atentie!  

De parca vrand sa intareasca si sa sfinteasca o mai veche vorba romaneasca ce spune ca „prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul”, cu tupeul unuia care care ca gradele de pe umeri ii dau voie sa ude canapeaua – vorba unei mai vechi reclame – oricand si oricum, imediat dupa publicarea acelor materiale JUSTIFICAT critice am fost sunat de insusi purtatorul de cuvant al acestei institutii, Ioana Codruta Ardelean, locotenent de meserie, unul care n-a rezistat la munca operativa DELOC.
Aveti mai jos atasat si editorialul in care am analizat tupeul dovedit la telefon de acest personaj ce ne-a zgariat retina, dar si articolele la care facem referire.
ASA CUM AM PROMIS si in text, dar si cum i-am spus la telefon persoanei care nu poate intelege ca din perspectiva functiei publice si administrative pe care o ocupa INCA si in acest moment EA REPREZINTA 24 din 24 Inspectoratul Judetean de Jandarmi, azi ma tin de cuvant.
Asa-mi dicteaza constiinta si deontologia profesionala!
Dar aceleasi doua ma obliga sa veghez si in continuare si sa va provoc sa GANDIM impreuna!
Da, in 30.04.2014 – desi locotenentul imi garantase ca voi avea adresa oficiala inca din 28, adica una care sa confirme faptul ca ea nu era la serviciu cand au fost redactare si apoi remise presei cele doua comunicate incriminate – am fost contactat personal de col Ioan Hossu, imputernicitul inspector sef care mai are putin si iese la pensie.
Poate si tocmai de aia nu vrea sa aiba vreun rest de imagine negativa pe final de mandat, una ca da nasol la dosar, doi ca poate se alege cu niscaiva taieri si subtieri pe la dosarelul de pensie.
Una peste alta, nu conteaza ce si cum - ca oricum nu stim ce-l mana pe Hossu in lupta de partea subalternei lui dragute – noi va spunem acum numai ca, SUB SEMNATURA SA PERSONALA Ioan Hossu ne-a dat dovada ca fata din propozitie NU A FOST LA SERVICIU in acea perioada.
Da, ne cerem scuzele firesti fata de ea, fata de aceasta scapare!
Dar nu prea mult, ca dauneaza sanatatii!
Va si explicam de ce!
ATATA vreme cat pe antetul comunicatelor de presa – deci act facut in interiorul Jandarmeriei Maramures si iesit OFICIAL in exterior! – apare numele ei NOI NU AM GRESIT, pentru ca nu avem acces la datele personale si la programul niciunui militar din vreo institutie speciala, ca si Jandarmeria.
Asadar, de buna credinta fiind, am dat crezare SEMNATARILOR care apareau pe actele PUBLICE!
ORICUM AR FI puteti vedea ca, DA, EA NU A FOST LA SERVICIU!
Insa, sa-I dai unui jurnalist un raspuns ce se vrea OFICIAL intr-un EXEMPLAR UNIC e dincolo de orice!
Pai daca eu pierdeam hartia, cum imi mai demonstra mie Hossu ca mi-a dat-o?
In plus, dupa tiparul fetei pe care o apara, exact sambata dimineata, aproximativ la aceeasi ora la care m-a sunat si subalternul sau, cand imi beam cafeaua cu Justin Balaj de la CFR si cu un amic bun, Hossu m-a sunat sa ma intrebe DE CE NU AM PUBLICAT DEZMINTIREA?
I-am spus ca in afara de faptul ca voi recunoaste ca ea n-a lucrat in acea perioada, deci nu i se poate reprosa ei (IN)FRANGEREA limbii romane nu am ce scrie de bine.
M-a mai sunat si azi, chiar in timpul redactarii acestor randuri, dar nu i-am raspuns, ca nu sunt obligat.
Personal nu inteleg agitatia si graba, ca si ei au avut liber in perioada asta, ca si mine, chiar daca subalternii lor au lucrat!
Si eu am avut voie sa imi iau liber, deci sa lucrez cand vreau!
Revenind, din documentul anexat rezulta  CAT SE POATE DE CLAR FAPTUL ca in Jandarmeria Maramures exista un DOBITOC care nu stie limba romana!
Prin urmare, pentru faptul ca a sifonat imaginea Jandarmeriei eu nu imi cer scuze!
Pentru faptul ca aceeasi persoana „fara studii de specialitate si experienta in acest domeniu” a folosit numele fetei pe antet, iar nu e treaba mea!
Eu, de buna credinta fiind, am dat crezare celor vazute si primite oficial!
Pe de alta parte, ACEST EXEMPLAR UNIC SI NESECRET – dupa cate puteti usor constata si dvs – NU ARE acelasi antet OFICIAL ca si comunicatele de presa, care nu se dau in… exemplar unic!
Ceea ce ne permite sa luam in calcul pana si faptul ca la Jandarmeria Maramures Legea Secretariatului si cea a Arhivarii sunt flagrant incalcate, normele acestora nefiind respectate.
Sau, poate ca e o incercare de-a lui Hossu de-a musamaliza treaba, ca sa nu apara in acte oficiale activitatea defectuoasa a Biroului de presa!
Aflam noi pana la urma!

http://www.necenzuratmm.ro/editorial/43435-ia-cascheta-neamule.html

http://www.necenzuratmm.ro/administratie/43405-purtatorul-de-cuvant-al-jandarmeriei-maramures-insista-sa-ne-convinga-de-faptul-ca-e-agramat.html

http://www.necenzuratmm.ro/justitie/43400-purtatorul-de-cuvant-al-jandarmeriei-maramures-e-acuzat-de-port-ilegal-de-inteligenta.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #2 Rosiianu 13-05-2014 07:39
Citez pe Ady:
Va spun eu d.le redactor. "Dobitocul" , asa cum il numiti dvs in material, care a infrant limba romana este preotul unitatii care are si titlul de doctor. Nu trebuie cunostinte de specialitate pentru a scrie corect gramatical. Dar sa vedem daca pe el o sa-l acuzati de port ilegal de inteligenta.


NU AM GARANTIA ca este el!
Dar stiu ca nu iese fum pana nu se face foc!
Citat
0 #1 Ady 05-05-2014 13:34
Va spun eu d.le redactor. "Dobitocul" , asa cum il numiti dvs in material, care a infrant limba romana este preotul unitatii care are si titlul de doctor. Nu trebuie cunostinte de specialitate pentru a scrie corect gramatical. Dar sa vedem daca pe el o sa-l acuzati de port ilegal de inteligenta.
Citat
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020