Se prelungeşte înscrierea pentru Premiile LSRS pentru Excelentă Academică

Scris de rgnpress.ro. Posted in Educatie


Înscrierile la concursul Premiile Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) pentru Excelență Academică în Străinătate s-au prelungit până la data de 30 noiembrie 2013 anunţă organizatorii citaţi de Romanian Global News.

Se așteptă înscrierile tinerilor români cu rezultate academice excepționale în țară și străinătate în anul academic 2012-2013 la oricare din următoarele categorii de concurs:

Studentul Român al Anului din America de Nord (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar), Studentul Român al Anului din Europa (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar), Studentul Român al Anului de pe Alte Continente, Studentul Român Erasmus al Anului.

Studentul Anului în România - Premiul Special în Arte

Toate candidaturile, cu excepția celor pentru categoria „Studentul Anului în România", vor participa automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului". Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în anul universitar 2012-2013 în străinătate, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.

Pentru a candida la una dintre secțiuni, tinerii interesați sunt invitați să trimită CV-ul lor și o scurtă autodescriere (maxim 150 de cuvinte) la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Pentru categoria Studentul Român Erasmus al Anului, documentele necesare sunt CV-ul, o autodescriere și „Formularul ERASMUS Premiile LSRS" (se va descărca de pe pagina web http://gala.lsrs.ro/concurs/). Acestea vor fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina web a Galei LSRS 2014 (http://gala.lsrs.ro). De asemenea, pentru orice informație suplimentară prin e-mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , sau la telefon (0722 697 550).

Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate se va desfășura, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate din 8 ianuarie 2014, la București.

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=11258:se-prelungete-inscrierea-pentru-premiile-lsrs-pentru-excelen-academic&catid=53:eveniment&Itemid=77

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2023