Manifestări dedicate celebrării Zilei Naţionale a României 27 noiembrie – 2 decembrie 2013 la Cahul în Basarabia

Scris de rgnpress.ro. Posted in Educatie


Consulatul General al României la Cahul, Republica Moldova, organizează, în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie 2013, o suită de manifestări dedicate Zilei Naţionale a României (1 Decembrie). Primul eveniment va avea loc la 27 noiembrie, la ora 10:00, în holul central al Universtităţii de Stat „B.P. Hasdeu" din Cahul, unde Consulul General al României la Cahul, doamna Genţiana Şerbu, va inaugura Expoziţia „Sufletul satului românesc", transmite Romanian Global News.

Imagini ale artiştilor fotografi orădeni Dancoglu Constantin şi Petrila Gheorghe, momente, chipuri şi tradiţii specifice satului românesc autentic vor putea fi admirate de public, pe o perioadă de trei săptămâni. Expoziţia este organizată de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu" la Chişinău, în colaborare cu Consiliul Raional Cahul şi Universitatea de Stat „B.P. Hasdeu" din Cahul.

La 2 decembrie 2013, Consulatul General al României la Cahul va organiza o recepţie în cinstea Zilei Naţionale a României, urmată de un spectacol oferit de Teatrul de Operetă „Ion Dacian" din Bucureşti. Gala de operetă „Viaţa e frumoasă" va avea loc la Palatul de Cultură din Cahul, începând cu ora 15:30. Repertoriul românesc şi internaţional va include romanţe, arii şi duete din operete celebre. Intrarea este liberă pentru toţi iubitorii de muzică.

Consulatul general al României la Cahul doreşte să mulţumească tuturor persoanelor implicate în realizarea cu succes a acestor acţiuni şi urează românilor de pretutindeni La Mulţi Ani!

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=11340:manifestri-dedicate-celebrrii-zilei-naionale-a-romaniei-27-noiembrie--2-decembrie-2013-la-cahul-in-basarabia&catid=53:eveniment&Itemid=77

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2023