Studentii români merituosi premiati de ministrul Cristian David la Gala LSRS

Scris de GR. Posted in Educatie


Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David, a participat miercuri, 8 ianuarie 2014, la a V-a ediţie a Galei Studenţilor Români din Străinătate, eveniment organizat de Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS).

Evenimentul a avut ca scop recunoaşterea meritelor studenţilor români cu rezultate deosebite în plan academic şi extracurricular din străinătate şi a reunit reprezentanţi de seamă ai mediului academic, ai mediului politic şi mediului privat din România, precum şi sute de membri LSRS din toate filialele de peste hotare.

În cadrul decernării Premiilor LSRS pentru Excelenţă Academică în străinătate, ministrul delegat Cristian David a înmânat domnișoarei Diana-Patricia Danciu premiul „Europa Universitar”. Cu această ocazie, demnitarul i-a descris parcursul remarcabil și a felicitat câștigătoarea pentru întreaga sa evoluție academică.

http://www.gazetaromaneasca.com/focus/diaspora/7300-studenii-romani-merituoi-premiai-de-ministrul-cristian-david-la-gala-lsrs.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024