Meditaţii GRATUITE pentru absolvenţii care nu trec Bac-ul

Scris de LB. Posted in Educatie


După ce în ultimii ani numărul elevilor care au trecut bacalaureatul abia dacă a trecut de 40%, Ministerul Educaţiei vine cu o soluţie inedită: să le ofere “picaţilor” meditaţii gratuite, ba chiar să organizeze o sesiune de testare specială!
Ministrul educaţiei, Remus Pricopie, a anunţat că doreşte “instituţionalizarea” meditaţiilor pentru absolvenţii de liceu care nu promovează bacalaureatul şi că vrea să organizeze pentru aceştia cursuri suplimentare. Meditaţiile ar urma să se desfăşoare pe durata a patru luni.

“Nici un sistem din lume nu are rata de succes de sută la sută (n.r. - la Bac). Atunci când ai 200.000 de copii într- un ciclu, unii vor fi foarte buni, unii medii, alţii nu vor ţine acelaşi ritm de pregătire. Nu trebuie să-i pedepsim pe cei care nu reuşesc de prima dată, trebuie sprijiniţi. Prin urmare, lucrăm la un proiect în cadrul căruia liceele şi universităţile să poată să desfăşoare meditaţii pentru o perioadă de trei-patru luni, strict cu programa de bacalaureat”, a spus Pricopie. El a adăugat că după cursuri absolvenţii vor fi examinaţi într-o sesiune specială, în februarie-martie.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/meditatii-gratuite-absolventi-trec-bac-493928.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024