UK Bookmakers

Judeţele cu cele mai multe note de 10! Iată toate rezultatele finale la examenul de evaluare naţională 2015 pentru absolvenţii de clasa a opta

Scris de DN. Posted in Educatie


Primele rezultate ale examenului de evaluare naţională - publicate azi! Notele obţinute sunt foarte importante pentru că reprezintă 75% din media de admitere la liceu.
Cei nemulţumiţi pot face azi contestaţie, urmând să afle rezultatele finale marţi, 30 iunie. Cei curioşi pot solicita comisiei de organizare a Evaluării Naţionale să-şi vadă lucrările numai după afişarea rezultatelor finale, după contestaţii. Vizualizarea lucrării nu va duce la reevaluarea sau modificarea notelor acordate candidatului respectiv.

Notele obţinute la examenul de Evaluare Naţională sunt foarte importante pentru că reprezintă 75% din media pe baza căreia absolvenţii claselor a VIII-a vor fi admişi la liceu.

Mai multe: http://www.gandul.info/rezultate-evaluare-nationala-2015-pe-edu-ro-notele-din-bucuresti-si-din-judete-luate-de-elevii-de-clasa-a-opta-la-capacitate-2015-14495203.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020