Un jurnalist acuza: putem avea un „Sighet II” pe Valea Borcutului

Scris de IR Rosiianu. Posted in Justitie

Numai amintirea dezastrului iscat de explozia tevei de gaz de la Sighetu Marmatiei ne face sa ni se zburleasca parul pe trup!
Ei bine, chiar si in atari situatii, chiar daca privim din exterior aceasta treaba, n-ai cum sa ramai indiferent la cele ce se intampla.
Asa a facut si colegul Marcel Tataran, jurnalist care locuieste in Cartierul Valea Borcutului din Baia Mare.
Cand autoritatile locale au inceput ceva lucrari de (re)abilitare a strazii sale in aceasta vara s-a bucurat, adica un ochi i-a ras cumva.
Insa, cum „specialistilor” nu le-a pasat de nimic din ceea ce era in jur, colegul nostru s-a agitat.

„Specialistii” stiau una si buna, adica puneau piatra si tasau in draci.
Nu le-a pasat de nimic, nici macar in momentul in care Marcel le-a aratat ca datorita acestei tasari si incarcari a suprafetei carosabile teava de gaz care era pe marginea drumului a fost foarte serios indoita si deplasata de la locul ei.
Nu le-a pasat nici atunci cand din dorinta de a face drumul bun au tasat asa de tare si au impins atat de tare incat gardul imprejmuitor al curtii jurnalistului a cedat sub presiune si s-a inclinat extrem de vizibil.
Dupa mai multe sesizari telefonice si la Primaria Baia Mare, dar si la EON Gaz Baia Mare, colegul nostru s-a decis sa treaca la un nou pas, anume acela al sesizarilor scrise.
Numai gandul ca am putea avea un caz II Sighet ne da si noua fiori, astfel incat asteptam ca autoritatile sesizate sa intervina cat mai repede cu putiinta!
Daca nu…

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024