UK Bookmakers

Inca un lider sindical cercetat de ANI: Adrian Moise

Scris de monitorizarepresa.com. Posted in Justitie


“Dumnezeu nu da cu parul iar cine sapa groapa altuia cade singur in ea”… Aceste vorbe din popor se pare ca i se potrivesc “manusa” lui Adrian Moise, fost angajat al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) de unde, pana in luna aprilie, incasa in mana salariul de peste 10.000 ron/lunar.

In acest moment, Adrian Moise este cercetat de ANI, potrivit Lucarii nr. 51279/S/11/ din 08.11.2013, ancheta condusa si instrumentata de Inspectia de integritate. Cercetarea lui Adrian Moise are loc la numai cateva zile dupa ce sindicalistul si-a reclamat la ANI colegii din Consiliul de Administratie SRR. Pentru ca… desi si-a pierdut calitatea de angajat, Moise este tinut in continuare de Parlament in cadrul CA al SRR. “Dumnezeu nu da cu parul”, dar nu mai da nici cu cardul incarcat lunar cu 10.000 de RON. Rand pe rand, urmand – cu sau fara stiinta – practicile Securitatii lui Ceauseascu, Adrian Moise si-a turnat colegii la ANI sau la alte institutii. Cu toate ca, asa cum se poate constata, chiar el este cercetat de ANI… Dupa cum se vede in poza de mai jos, Moise nu numai ca si-a aniversat ancheta ANI dar si-a comandat si un tricou de bucurie ca este in atentia acestei institutii.

Adrian Moise a pierdut procesul cu SRR

Si, de parca nu ar fi fost de ajuns, sindicatul lui Adrian Moise a pierdut si procesul impotriva Societatii Romane de Radiodifuziune. Mai clar, Sindicatul Unit al Salariatilor – Radio Romania, apeland la calea ordonantei presedintiale, da in judecata SRR la 1 iulie 2013, numar unic de dosar 18994/299/2013, inregistrat la 30.04.2013 (http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000394389&id_inst=299). O plangere penala prin care Moise a incercat sa acuze atat conducerea SRR cat si institutia in sine… Pe 28.10.2013 se pronunta si solutia definitiva a denuntului calomios facut de Adrian Moise: Instanta respinge apelul ca NEFONDAT (http://tmb.ro/index.php/dosare_ecris?id_dosar=29900000000394389).
In acest moment Adrian Moise conduce un sindicat care face tot ce poate pentru a da cu noroi in Radioul public, institutie ce este strans legata de istoria Romaniei.

Adrian Moise contra Radiodifuziunii

In ultima luna, Radiodifuziunea Romana a marcat printr-o serie de evenimente 85 de ani de la prima emisie radio, la 1 noiembrie 1928. Tocmai in aceasta perioada Adrian Moise a tinut mortis sa arunce cu noroi in conducerea institutiei. Aceeasi institutie care l-a tinut 14 ani in Consiliul de Administratie, institutie care i-a platit un salariu “baban” ani de zile (medie de 10.260 Ron cf. declaratiei de avere). Perioada in care si-a cumparat si doua apartamente si o masina clasa “limuzina” (http://www.srr.ro/files/CY1923/01%20AVERE%20-%20INTERESE%20-%202013/MoiseAdrianValentin-Declaratiedeavere.pdf). Fostii sai colegi sunt de parere ca, macar in aceasta perioada, Adrian Moise trebuia sa se abtina de la “nebuniile” sale si de la atacuri impotriva unei institutii de unde a castigat un salariu consistent. Fost coordonator de pompieri, Adrian Moise s-a erijat in jurnalist si a incercat sa le inchida gura adevaratilor oameni de presa din Radiodifuziunea Romana.

http://monitorizarepresa.com/inca-un-lider-sindical-cercetat-de-ani-adrian-moise/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020