UK Bookmakers

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Maramures e acuzat de „port ilegal de inteligenta”

Scris de IR Rosiianu. Posted in Justitie


Actualul purtator de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramures, locotenent Ardelean Codruta Ioana FACE PRAF LIMBA ROMANA in fiecare comunicat trimis presei


Dat fiind faptul ca astazi m-am trezit cu fata la cearceaf NU AM MAI VRUT sa dau curs tuturor „labelor informationale” cu care sunt zilnic bombardate redactiile presei locale si centrale de tot felul de institutii, organizatii, fundatii sau te mai mici ce, toate neavand alt interes decat sa se promoveze pe gratis, sa pozeze in baieti buni, etc, etc…

Sperand ca din ceea ce semnalez eu PENTRU A DOUA OARA in dreptul Jandarmeriei Maramures – prima data era condusa de generalul Lucian Irimus – se va schimba IN SFARSIT modificarea, va arat cu degetul ceea ce madame lt ONOR (n-am zis OROR, desi pentru limba romana asta este!) Ardelean Codruta Ioana a „gandit” IAR pentru azi.
Am pus intentionat in ghilimele cuvantul gandit, poate tocmai pentru a reliefa mai usor faptul ca ea nu gandeste, probabil pentru ca o doare rau.
Deci – Doamne fereste! – am putea trage si concluzia ca poarta cascheta numai si numai pentru ca sa nu ii ploua in gat, dupa cum am auzit eu un jargon local.
Nu stiu de ce poarta cascheta, nu stiu nici in baza caror calitati a ajuns sa ocupe actuala functie si sa detina actualul grad, INSA IMI ESTE CAT SE POATE de clar faptul ca nu merita nimic.
Fata cu pretentii de autoritate e certata rau cu limba romana!
Puteti constata asta SI din „Buletinul Informativ” anexat.
Inca din titlu se vede ca fatuca ce nu merita lasata nici macar sa se uite printre uluci in curtea Academiei Romane sau a Uniunii Scriitorilor nu stie ce e ala substantiv comun si substantiv propriu, cand se scrie cu majuscule in mijlocul unei propozitii.
Apoi minunati-va de acordurile si dezacordurile pe care le face, de virgulele puse de-a valma!
Dupa mintea si asemanarea mintii ei de sub cascheta!
Cat despre plural…

PS
Acest material, precum si „anexa” imi rezerv dreptul sa il trimit si sefilor Jandarmeriei Romane, ca sa stie si ei ce serpi incalzesc inutil la san.
Sau sa verifice cum sunt angajate sau avansate unele persoane in Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramures.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019