UK Bookmakers

Unul dintre acuzații de uciderea șefului de post din Vișeu de Jos a tâlhărit la Cluj băiatul cu pizza

Scris de CJ. Posted in Justitie


Unul dintre cei doi suspecți în cazul uciderii șefului de post din Vișeu de Jos a fost condamnat definitiv, acum doi ani, la închisoare cu suspendare pentru că a tâlhărit cu cuțitul băiatul care i-a livrat pizza la o adresă din Cluj-Napoca. Ovidiu Marius Tomoiaga a primit 3 ani de închisoare cu suspendare pe un termene de încercare de 4 ani, după ce în 2013 primise o amendă penală pentru lovirea unei persoane cu un cuțit.

Șeful de post din Vișeu de Jos, Maramureș, agentul Gheorghe Nistor (foto stânga), în vârstă de 47 de ani, a fost găsit mort în birou în 4 ianuarie. Acesta zăcea într-o baltă de sânge, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona abdominală și cea toracică.Recent, doi frați pe nume Tomoiagă au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectați că sunt cei care l-au ucis pe polițist.
Unul dintre ei, Ovidiu Marius Tomoiagă, a fost condamnat penal de două ori, prima dată la Judecătoria Vișeu de Sus și a doua oară la Cluj, prin sentința Judecătoriei Cluj-Napoca din octombrie 2014 și decizia definitivă a Curții de Apel Cluj din ianuarie 2015.

Potrivit deciziei, ”la data de 16 februarie 2014 partea vătămată B. D. M curier la S.C. Fusion Cuisine S.R.L., în jurul orei 1.00, însoțit de către martorul L. A. a livrat o comandă de zece pizza la adresa …… din Cluj-Napoca.

Mai multe: https://www.clujust.ro/unul-dintre-acuzatii-de-uciderea-sefului-de-post-din-viseu-de-jos-a-talharit-la-cluj-baiatul-cu-pizza/

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2017