UK Bookmakers

Un minor din Maramureș a dispărut în Ocna Șugatag, după ce s-a certat cu prietenii la o petrecere. E căutat prin pădurile din jur și într-un lac din zonă

Scris de LB. Posted in Justitie


Un minor din Maramureș a dispărut în Ocna Șugatag. Adolescentul în vârstă de 16 ani este de negăsit încă de sâmbătă seară.
Adrian Georgel Vida, care împlinește săptămâna viitoare 17 ani, a participat sâmbătă seară la o petrecere la o cabană din apropierea localității Ocna Şugatag, județul Maramureș, unde s-ar fi consumat băuturi alcoolice.
La petrecerea respectivă s-ar fi iscat un scandal, dar nu se ştie dacă şi adolescentul a fost implicat.
În jurul orei 22.00, Adrian a părăsit nervos petrecerea și a vrut să plece la o altă cabană unde avea loc o aniversare de majorat, dar nu a mai ajuns.


De atunci, familia îl caută neîncetat, iar oamenii se așteaptă la ce este mai rău. La momentul dispariției, Adrian era îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurți, potrivit dejeanul.ro.

O echipă de scafandri îl caută pe fundul unui lac din apropiere, dar misiunea este una dificilă, din cauza adâncimii foarte mari, 2-3 metri, în coada lacului adâncimea fiind de aproape 130 de metri.

Pompierii îl caută, la suprafață, cu bărcile pneumatice, dar, din păcate, fără nici un rezultat.

Mai mult, două echipe canine de salvare-căutare, una din Baia Mare şi una din Cluj, îl caută pe băiat prin pădurile din jur, alături de polițiști, inclusiv pe drumul Ocna Şugatag – Sighetu Marmaţiei.

Actualmm.ro precizează că anchetatorii nu exclud nici o variantă, luându-se în calcul inclusiv faptul că ar fi putut fi aruncat în lac.

Localnicii susţin că pe fundul lacului se află vechi galerii miniere prăbuşite. Din acest motiv, a fost chemat un specialist care va scana fundul lacului cu un sonar, mai scrie sursa citată.

Poliţiştii au audiat mai mulţi tineri care ar fi fost implicaţi în scandalul de sâmbătă seară. Oricine poate da detalii despre acest caz este rugat să sune la 112.

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/un-minor-din-maramures-a-disparut-in-ocna-sugatag-1902588

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2018