Un tată din Arad și-a înjunghiat fiica, în vârstă de 12 ani. Totuși, bărbatul e lăsat liber

Scris de LB. Posted in Justitie


Un tată din Arad și-a înjunghiat fiica de 12 ani.Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, un împătimit al băuturilor alcoolice, este cercetat de poliţişti în stare de libertate pentru violenţe în familie, după ce vineri, 24 noiembrie, și-a înjunghiat fiica în vârstă de 12 ani.
Familia se afla acasă, într-o cameră, iar tatăl punea lemne pe foc. Fiica cea mare i-a spus să nu mai bage lemne în sobă că e prea cald, dar tatăl s-a supărat și a luat un cuţit din bucătărie, s-a întors cu el în cameră şi l-a aruncat în direcţia fetei care îi făcuse observaţie. A nimerit-o în zona braţului, iar cuţitul, cu o lamă de aproximativ 15 centimetri, i-a produs acesteia o hemoragie puternică.

La întreaga scenă au asistat, şocate, mama fetei şi sora acesteia, în vârstă de 10 ani, potrivit aradon.ro.

Ajuns la faţa locului, echipajul medical a stabilizat fata rănită, care se afla în stare de şoc, şi a transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde a ajuns direct în sala de operaţie.

A fost imediat supusă unei intervenţii chirurgicale în zona antebraţului, iar acum este în stare stabilă, fiind internată în Secţia Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost sesizată cu privire la acest caz, iar asistenţii sociali vor stabili dacă se impun măsuri de protecţie în regim de urgenţă pentru cele două surori. De altfel, de fiecare dată când bea, bărbatul face scandal, precizează sursa citată.

https://www.libertatea.ro/stiri/un-tata-din-arad-si-a-injunghiat-fiica-de-12-ani-2056140

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021