”Preotul” a violat fetița de cinci ani și apoi i-a zdrobit capul cu o cărămidă. Bărbatul este printre cei cinci suspecți ai omorului de la Baia Mare

Scris de Cristian Burcioiu, Remus Vlad. Posted in Justitie


La câteva ore de la oroarea comisă într-un cartier mărginaș al orașului Baia Mare, investigatorii maramureșeni au conturat deja macabrul tablou al asasinatului căreia i-a căzut victimă Estera, o fetiță de  numai cinci anișori. Criminalul –  care pare a fi un individ poreclit ”Preotul” – , a violat-o pe micuță și apoi i-a zdrobit capul cu o cărămidă pe care a lăsat-o lângă cadavru. Chiar dacă nici unul dintre cei cinci bărbați bănuiți că ar fi torturat-o până la  moarte pe micuță nu are, oficial, calitatea de suspect, cele mai suspiciuni se îndreaptă către ”Preot” având în  vedere trecutul lui ”pigmentat” cu cercetări pentru corupere sexuală a unor copilași, toți băieți.
Inițial, s-a lansat  ipoteza că unul dintre suspecți ar fi un fost preot care a trecut prin pușcării. Ulterior, după ce ancheta a avansat, lucrurile s-au mai lămurit  în sensul în care investigatorii maramureșeni au identificat un individ poreclit ”Preotul” care, în trecut, a fost cercetat pentru corupere sexuală, victime fiindu-i doar băieței. În plus, individul a fost condamnat și închis pentru că, la adăpostul hainelor preoțești pe care le purta fără drept cerea bani enoriașilor.

El și alți patru bărbați dau acum explicații polițiștilor și procurorilor maramureșeni care i-au inclus pe toți în cercul suspecților care ar fi putut comite groaznicul asasinat de la marginea orașului Baia Mare căruia i-a căzut victimă biata Estera.

Cărămida, arma oribilei crime

Chiar dacă încă nu au declarații complete de la cei cinci bărbați – împotriva cărora nu a fost declanșată încă urmărirea penală -, investigatorii au conturat tabloul macabru al ororii din cartierul mizer de la marginea orașului Baia Mare, un soi de enclavă populată numai de romi.
Cu capul zdrobit, aruncată printre gunoaie și fecale

    ”Fetița a fost dată dispărută la ora 21.00, moment care a coincis cu declanșarea căutărilor de către familie și cunoscuți. După vreo două ore, cadavrul micuței a fost descoperit într-o clădire dezafectată din zona Combinatului Phoenix. De fapt, un loc plin de gunoaie pe care cei din zonă îl transformaseră în groapă de gunoi și în WC. Examinările preliminare ale medicului legist au arătat că fetița a fost violată și apoi ucisă. Criminalul i-a zdrobit capul cu o cărămidă pe care a lăsat-o lângă cadavru. A lovit-o de mai multe ori cu putere în bolta craniană, în zona coloanei cervicale. În ceafă, mai pe românește. Era plină de sânge, pe jumătate dezbrăcată, așezată cu fața în jos în gunoaie atunci când a fost găsită de doi dintre frații ei”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Violată sau penetrată cu un obiect contondent?

Pentru demascarea criminalului care a comis atrocitatea, investigatorii au recoltat tot felul de probe (fire de păr, sânge, urme biologice) care vor fi analizate pentru realizarea profilului ADN. Violul a fost confirmat în urma examinării preliminare, însă legiștii încearcă acum să afle  – în lipsa unor probe biologice -, dacă micuța a fost abuzată ca urmare a unui act sexual sau dacă  pedofilul a folosit un obiect contondent cu care a penetrat-o. Sunt audiați nu numai adulții, ci și copiii care s-au jucat cu micuța Estera înainte ca aceasta să fie văzută că pleacă de mână cu un bărbat cu barbă, posibil ”Preotul”. ”

https://www.libertatea.ro/stiri/exclusiv-preotul-violat-fetita-de-cinci-ani-si-apoi-zdrobit-capul-cu-o-caramida-2237324

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024