Ecologistii penali ai Maramuresului

Posted in Opinii

Pe Vasile Gheorghe Tatar il stiu mai bine inca de pe vremea cand se invartea-n anturajul fostului vicepresedinte Calin Vintila, loc de unde a plecat cu coada-ntre picioare dupa ce-a vorbit in numele acestuia, fara ca raposatul sa stie.

Micul nostru caracter s-a batut cu caramida-n pipet si i-a tinut marsavia pana acolo incat pana si cei de la CEDO l-au crezut.

Noi, cei care ne aplecam cu atentie asupra celor ce ni se intampla in jur nu am facut asta, iar faptele ipochimenului au confirmat retinerile si banuielile noastre.

In 2007 scriam despre faptul ca SRI a identificat o grupare paramilitara in Maramures, unde numele „ecologistului” apare alaturi de cel al lui Adiel Florian, aproape vesnicul sef al pietelor locale.

Tot ei au aparut si-n ancheta deschisa pe marginea armelor disparute de la Revolutia locala, tot ei au frizat ridicolul cu tot felul de petitii si reclamatii.

Dar, dupa ce Adiel Florian a pierdut si prim – planul vietii politice si fraiele pietelor Vasile Tatar a vazut in asta o sansa de afirmare proprie.

A profitat de ea si dupa ce i-a pupat in cur pe cei de la Aurul, asa cum am demonstrat in nenumarate randuri, s-a intors impotriva lor.

Mai mult, ca sa fie sigur, s-a alaturat beizadelei ce a demarat o adevarata campanie de presa impotriva Romaltyn taman pe filiera eMaramures, trust care NU este al lui Catalin Chereches, ci al acolitilor acestuia.

Ei bine, cele spune si dezvaluite de noi au fost intarite si de Janos Gligan, acum si de Nicu Teremtus in „Gazeta de Maramures”, ambii aratand cu degetul inspre asa-zisa gura de tun a primarului, catre aceasta falsa „voce a societatii civile”.

Cititi si trageti singuri concluziile!

Cititi si constatati de ce fel de personaje se inconjoara beizadeaua in disperarea lui!

Cititi si amintiti-va ca o mai veche zicere romaneasca spune „spune-mi cu cine umbli, ca sa iti spun cine esti!”.

http://www.esaracul.ro/edezvaluiri/215-o-noua-instigare-la-nesupunere-civica-in-baia-mare.html
http://www.juridice.ro/38630/hotararea-tatar-impotriva-romaniei-dreptul-la-un-mediu-sanatos.html
http://www.izpenal.ro/index.php/component/content/article/10-deschidere-pagina/292-ecologiti-maramureeni-poluatori-ratai
http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1707380-sri-descoperit-grupare-paramilitara-maramures.htm

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024