NECENZURAT, sula din coatele mafiotilor, TRAIESTE!

Scris de Ioan R. Ster. Posted in Opinii

Dupa mai multe saptamani de munca intensa, din dorinta ca cititorii sa aiba parte, din nou, de adevaruri incomode, scrise de cei care nu pot fi cumparati de inalte pesonalitati sau persoane interpuse ale acestora, NECENZURAT porneste din nou la drum! Este un nou inceput pentru aceasta publicatie, care a obisnuit cititorul si cetatenii, in general,

cu scoaterea la lumina a faradelegilor care guverneaza, labirinturile intunecoase ale politicii locale, si nu numai, cu adevaruri probate, incomode pentru multi din actualii actori ai vietii politice, social-economice, culturale si sportive.

Un nou inceput cu aceleasi vechi probleme, care macina societatea noastra, coruptia, saracia, tradarea si perversitatea fata de omul de rand, cel care ar trebui sa fie beneficiarul incontestabil ai unei vietii mai bune oranduite chiar de cei carora le-au acordat votul lor. Uite ca, Ioan Romeo Rosiianu a reusit sa castige o mare batalie spirituala cu cei care au crezut ca atacand ziarele online StiriMM si Necenzurat, ii vor putea pune botnita la gura. O batalie foarte importanta, de moral si de bun augur pentru cei care speram si asteptam (re)invierea ei! Cu aceasta ocazie, cei care obisnuiau, cand se trezeau, sa vada ce a mai scris “nebunul” de Rosiianu, ca sa stie cat de “luminoasa” le va fi ziua, pot, in sfarsit, sa-si reia vechile obiceiuri! Vor avea ce sa citeasca, vor avea pricini de neliniste, caci dezvaluirile si anchetele vor continua cu si mai mare indarjire si respect fata de cetatean, fata de adevar, un adevar ascuns de multe ori, cu buna stiinta de urechile opiniei publice. Necenzurat traieste si traieste frumos si drept! Rosiianu nu a tacut, nu tace si nu va tacea! Va ramane acelasi jurnalist de investigatii la auzul caruia vor continua sa simta frisoane aceleasi persoane care au ticluit si hakuirea site-urilor sale. Un jurnalist de investigatii cu carte internationala de jurnalist, un jurnalist extrem de premiat in Romania si strainatate, apreciat de breasla jurnalistor la nivel national si international. Ghinionul multora ca el traieste si isi desfasoara activitatea pe aceste taramuri incarcate de istorie, traditie si cultura, un taram de care s-a indragostit iremediabil. Nadajduim si anticipam deschiderea cetateanului de rand fata de tot ceea ce se intampla in urbea noastra, si nu numai, caci doar CITITORUL este stapanul absolut, cel care SINGURUL poate ...cenzura! Noul NECENZURAT si totusi ...cenzurat tocmai datorita dezvaluirilor incomode va pastra aceiasi linie, spre dezamagirea multora, va pastra stindardul luptei celor multi si saraci cu duhul in lupta cu parvenitii, ale caror scaune nu sunt eterne ! Bine ai revenit, NECENZURAT si drum lung!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024