Crestinism de mantuiala-n Baia Mare

Scris de IR Rosiianu. Posted in Opinii


Chiar daca stiu ca le va sta iar in gat aceste randuri celor ce se prefac ca sunt prieteni cu Dumnezeu sau apropiati ai acestuia, ceea ce s-a intamplat in aceste zile-n Baia Mare reconfirma mizeria umana care ne inconjoara.
Dupa ce am demonstrat ca (o)primasul Catalin Chereches si-a batut joc de o comunitate intreaga cand a donat vin alb bisericilor din urbea pe care inca o pastoreste, lingaii de care s-a inconjurat s-au asmutit impotriva mea.
Nu mi-a pasat de ei, pentru ca le miroseau gurile

a rahat si-a resturi de hartie igienica de la cel care crede ca l-a apucat pe Dumnezeu de-un picior.
M-a durut doar faptul ca preotii care ne dau sfaturi si canoane pentru te miri ce au stat smintiti in fata unuia pentru care sangele lui Hristos e alb.
La fel s-au inchinat micului zeu local si-n aceste zile, cand beizadeaua a pus-o de distractie in plin Post al Sfintei Marii, chiar langa catedrala.
L-am simtit pe Dumnezeu scrasnind din dinti cand am vazut batranele orasului strecurandu-se printre petrecareti autointitulati crestini inspre rugaciune.
M-a durut sa-I vad pe preotii ce traiesc la mila beizadelei incovoiati in fata lui si sfidandu-l pe Dumnezeu.
N-am auzit in predica de la sfarsitul slujbei niciun cuvant de admonestare a celui ce i-a impins in ispita pe multi localnici si care l-a scuipat astfel in fat ape Dumnezeu.
Nu, pentru preotii care se imbogatesc de pe urma colaborarii cu Dumnezeu nu i-a interesat mantuirea unor locuitori ai unei urbe care taman pe Maica Domnului o are ca protector.
Pe ei i-a tentat mai mult gandul ca beizadeaua va mai aloca ceva sume de bani pentru ca o biata cladire sa se mai inalte un pic, in timp ce oamenii devin din ce in ce mai mici in fata lui Dumnezeu.
Mi se pare extreme de grava fapta lui Catalin cel prieten cu masonii si rotaryenii, dar mi se pare absolut de neiertat tacerea slujitorilor lui Dumnezeu!
Dar, cine sunt eu sa-I judec pe ei daca bunul Dumnezeu inca ii ingaduie pe pamant?!
Eu am doar caderea sa spun lucrurilor pe nume, indiferent de cat de tare si pe cat de multi ii deranjez!
Si asta numai pentru ca „Adevarul ne va face liberi!”
Sa nu uitati!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024