O vedetă autohtonă: "Dacă Dumnezeu ar sărbători Crăciunul, n-ar muri nici un copil în spital în 25 decembrie"

Scris de libertatea.ro. Posted in Opinii


Cu câteva zile înainea Crăciunului, Lucian Mîndruţă are un mod diferit de a privi sărbătoarea naşterii Domnului. "Dacă Dumnezeu ar sărbători Crăciunul, n-ar muri nici un copil in spital in 25 decembrie", a notat fostul prezentator de la Antena 1.

Într-o postare scrisă pe propriul blog, Lucian Mîndruţă a scris: "Dacă Dumnezeu ar sarbatori Craciunul, n-ar muri nici un copil in spital in 25 decembrie. Dacă Dumnezeu ar sarbatori Craciunul,

saptamana asta ar fi mai putine accidente in care oamenii sa-i piarda pe cei dragi. Daca Dumnezeu ar sarbatori Craciunul, saracii ar descoperi bani in buzunar, bolnavii ar primi alinare, depresivii ar scapa cateva zile de povara".

Mîndruţă a continuat: "Dar desigur, Dumnezeu nu sarbatoreste Craciunul. Oamenii o fac. Asa cum stiu ei. Unii mai frumos. Altii mai sarac. Unii cu dragoste. Altii cu dezamagire. Destui, din pacate, cu ura fata de ceilalti, care au mai mult sau simt mai mult. De fapt, Dumnezeu nici n-ar putea sa sarbatoreasca Craciunul. Pentru ca nu l-ar intelege. Pentru ca nu stie cum e sa traiesti pe planeta asta cu noroaie si zgarie nori, cu mizerie si lux aproape supranatural, cu cersetori si printi de bani gata… Pentru ca nu merge ca noi, la slujba 10 ore, pentru ca nu-si vede copiii doar adormiti, seara, pentru ca nu bea o bere la capatul zilei si inca una si inca una ca sa-si scoata din cap presiunea si ritmul nebunesc al existentei".

Lucian Mîndruţă a încheiat: "De fapt, Crăciunul nu e despre Dumnezeu. E despre Dumnezei. Cei care suntem".

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/lucian-mindruta-daca-dumnezeu-ar-sarbatori-craciunul-475883.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #1 west 21-12-2013 10:58
Luciane nici nu stii,cat de mic incepi sa fii.Judecata omului e atat de aproape de judecata Creatorului sau precum rasaritul de asfintit.Tu chiar crezi Luciane ca acei copii intamplator mor in data de 25dec?Tu crezi ca pe Dumnezeu trupul asta,putregaiul asta ce-l caram in spate 1 luna,25 sau 70 de ani pamantesti il intereseaza?Gan desti astfel fiindca nu-I cunosti tainele,scrieri le Sfintilor Parinti nu te-au interesat vreodata,acolo ai fi gasit raspuns la toate intrebarile care te framanta,ai zabovit in redactie ore-ntregi fiindca ai vrut mai mult si mai mult,te-ai rezumat la materie,dar cateodata iti aminteste diavolul(forta mintala)ca Dumnezeu nu exista,spune-i asta familiei tale si celor care au timp sa te creada,Hristos Dumnezeu S-a intrupat in ziua pe care noi o serbam de Craciun.A venit si pentru tine,daca nu-L vei cunoaste de aici Il vei stii dincolo de materie,dar atunci vei regreta amarnic ca dupa 10 ore de munca ai tras o bere in loc sa Ii multumesti ca existi.
Citat
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024