Gheorghe Burleanu, tatal noului presedinte al FRF: “Nu este apogeul carierei sale, astept mai mult de la el”

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Opinii

gheorghe-burleanu
Razvan Burleanu a devenit noul presedinte al FRF, castigand detasat al doilea scrutin al alegerilor desfasurate, miercuri, la Casa Fotbalului, cu 113 voturi primite, contra unui numar de doar 58 obtinute de contracandidatul sau Vasile Avram.
In minutele tensionate din timpul numararii voturilor din scrutinul secund, tatal celui ce avea sa devina noul sef al Federatiei, fostul mare fotbalist bacauan Gheorghe Burleanu, a declarat in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca in viitor asteapa chiar mai multe realizari de la fiul sau.

“De educatia copiilor s-a ocupat mai mult sotia!”

“Sunt fericit ca a ajuns unde a ajuns.

Ma bucur ca m-a depasit, dar el a luat-o pe alta cale pentru ca mi-am dorit sa ajunga fotbalist. Nu cred ca este punctul final al carierei lui si astept de la el mult mai mult. Eu facand performanta, mai mult sotia mea a crescut ambii copii si meritele mele sunt doar ca imi poarta numele si le asiguram strictul necesar. In rest, aportul meu care sa fie decat financiar si moral, pentru ca de educatie s-a ocupat mai mult sotia”, a declarat Gheorghe Burleanu in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Trafic sport”, realizata de Horatiu Sima.

“Razvan e foarte tehnic in a manui diverse acte in domeniul in care se afla”

Unul dintre cei mai buni inchizatori ai anilor ’80, tatal lui Razvan marturieste ca fiul sau si-a croit singur drumul in viata, alegand scoala in detrimentul fotbalului.“A fost alegerea lui, pentru ca atunci cand era la copii si juniori, a tras probabil concluzia ca nu o sa aiba o cariera stralucita din cauza unor interese. Eu nu am vorbit niciodata pentru el cu absolut nimeni, chiar daca antrenorii erau fosti colegi de-ai mei.La calitatile pe care le avea putea sa fie fundas central sau atacant, pentru ca domina prin inaltime, dar statea mai putin bine cu tehnica. Dar e foarte tehnic in a manui anumite acte in domeniul in care se afla. Dupa ce se finaliza si va fi nominalizat ca presedinte imi doresc foarte mult sa se tina de cuvant pentru toate promisiunile din programul sau”, a dezvaluit Gh. Burleanu, care a mai tinut sa precizeze ca nu se va amesteca de nici de aici inainte in fotbal.

“Minifotbalul imi aminteste de copilarie si inceputurile mele”

“Ma ocup doar de fotbal sunt presedintele Asociatiei Judetene de Minifotbal in Bacau, este un fenomen foarte placut, pentru ca mi-aminteste de copilarie si de inceputurile mele. Sa nu se inteleaga acum ca daca fiul meu va fi presedinte voi fi un mare observator. Nici vorba, sunt lucruri care ma depasesc si nu vreau sa-i umbresc cariera.In perioada cand am avut mari probleme de sanatate si am fost internat la centru de transplant renal de la Cluj, am avut un ajutor sunstantial din partea lui”, a incheiat tatal noului presedinte al FRF.

Gheorghe Burleanu a evoluat 353 de partide in Diviza A, marcand 59 de goluri. De-a lungul carierei a jucat la Chimia Marasesti, Unirea Dinamo Focsani, FC Scornicesti, Ceahlaul Piatra Neamt si FCM Bacau, club de care amintirea fundasului de altadata a ramas legata pentru totdeauna.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024