Radu Banciu: Patriarhul Daniel și 16 foarte înalți prelați au cheltuit 50.000 euro pentru o deplasare de două zile în țară

Scris de B1. Posted in Opinii


Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, banii cheltuiți într-o deplasare a BOR făcută pentru sfințirea unei catedrale.

”Patriarhul a participat la sfințirea catedralei din Negrești Oaș. Este o megapoveste pentru prezentul României. S-a deplasat Patriarhul Daniel până la Negrești Oaș, unde se agață harta-n cui în județul Satu Mare, cu suita lui. Două zile s-au dus ca să dea cu apă sfințită pe catedrala aia și i-a costat 50.000 euro.

Noi vorbim de aleși, de primari, dar de ăsta nu s-a luat nimeni. Vorbim de mâncare, băutură, cazarea și <<mărunțișuri>>”, a explicat comentatorul TV.

”Iată ce fac ăștia aproape de granița cu Ucraina, cetățenii BOR. 17 foarte înalți prelați, în frunte cu Patriarhul Daniel, au cheltuit 50.000 euro ca să se deplaseze pentru două zile pe teritoriul României ca să sfințească o catedrala nesemnificativă. Nu putea să o sfințească unul de acolo, cu un pămătuf? Nu cred că Dumnezeu vrea să cheltui bani absolut de pomană”, a adăugat Banciu.


http://www.b1.ro/stiri/eveniment/radu-banciu-patriarhul-daniel-i-16-foarte-inal-i-prela-i-au-cheltuit-50-000-euro-pentru-o-deplasare-de-doua-zile-in-ara-78294.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024