Principalele CINCI simptome ale unei treziri spirituale

Scris de ED. Posted in Opinii


In lumea intreaga au loc evenimente politice, economice, sociale si de mediu, care schimba radical modul in care gandim, simtim si in care percepem lumea din jurul nostru, preum si modul in care ne percepem unii pe ceilalti. Schimbarea pluteste in aer, la nivel colectiv si la nivel individual.
Ne aflam in preajma unei treziri colective a constiintei, avand in vedere ca ciclul planetar actual – de 26.000 de ani se apropie de sfarsit. La nivel colectiv, schimbarea constiintei colective este in plina desfasurare, chiar in aceste momente producandu-se o deconectare de la paradigma bazata pe teama si inradacinata in separare, control, lipsa de dragoste si de valoare, la cea de integritate si conexiune cu tot ceea ce exista.

La nivel individual, schimbarea produce transformari uimitoare in timp ce, energia de o freventa vibrationala puternica curata si elimina tot ceea ce nu esti tu cu adevarat si te aliniaza cu ceea ce esti, o fiinta autentica, neinfricata, creativa, plina de dragoste neconditionata, care nu cunoaste granitele imaginare ale separarii.

O trezire spirituala este insotita de o foarte mare schimbare interioara. Posibil sa simti ca-ti pierzi mintile. Intr-un anumit fel, chiar iti pierzi mintea, dar cea veche, cu tot cu bagajele emotionale pline de credinte, concepte, atitudini si emotii ale trecutul care nu-ti mai servesc la nimic. Desi acest proces poate fi o provocare pentru multi dintre noi, este important sa ne amintim ca toate schimbarile puternice sunt insotite de haos si de perioade tulburatoare. Aceste perioade sunt necesare pentru ca vechiul sa-i faca loc noului. Iata cateva dintre semnele si simptomele unei treziri spirituale:

1. Corpul tau

Aparitia si intensificarea manifestarilor afecitunilor fizice a bolilor, a durerilor este unul dintre semnalele prin care adevaratul tau Sine iti atrage atentia cu privire la rezistenta si la atasamentul fata de vechile credinte si emotii si la rezistenta pe care o ai in fata schimbari care este pe cale sa se produca.

Obiceiurile alimentare se schimba. Pe masura ce energia negativa este eliminata, campul tau energetic va functiona la o frecventa din ce in ce mai puternica. Ca urmare, alimentele pe care obisnuiai sa le mananci nu te vor mai satisface deoarece campul energetic al organismului este modificat. Preferintele tale alimentare pot deveni “mai usoare” si s-ar putea sa te simti mult mai in contact cu propriul tau corp fizic. Exista posibilitatea sa apara anumite pofte alimentare neobisnuite.

Chentrii energetici ai organismului, chakrele, se deschid. Poti simti anumite senzati in diferitele locatii ale acestor centrii: caldura in partea de sus a capului, presiune sau o etansare a centrului energetic din zona pieptului si a plexului solar, senzatie de apasare in zona gatului. Organele asociate cu sistemul energetic sunt afectate, putand provoca dezechilibre temporare si discomfort.

Important: Hidrateaza-te suficient, petrece mai mult timp in comuniune cu natura, mananca alimente proaspete, crude, pentru a creste circulatia energiei de-a lungul organismului. Este foarte important sa ramai “impamantenit” si sa nu-ti parasesti corpul distras fiind de energia mentala. Formele blande de exercitiu fizic precum Qi Gong, mersul pe jos sau Yoga sunt benefice pentru a-ti “impamanteni” energia.

2. Emotiile tale

O emotie nu este alceva decat energie in miscare. Toate emotiile reprimate sunt stocate in memoria celulara a corpului. In acest moment, toate energiile de o freventa inferioara sunt stimulate, procesate si eliberate. Emotiile negative, precum furia, vinovatia, durerea, teama, rusinea si trauma, sunt aduse la suprafata pentru a putea fi transformate. Coplesirea emotionala, sensibilitatea mai mare, iritabilitatea, modificarile extreme de dispozitie, depresia, anxietatea, insecuritatea, toate pot fi traite ca rezultat al trezirii spirituale.

Important: Elibereaza-te de judecata de sine si de orice sentiment care iti spune ca “este ceva in neregula cu tine”. Accepta ca esti exact acolo unde trebuie sa fii in calatoria ta.

Citeste mai departe: http://www.e-dimineata.ro/principalele-cinci-simptome-ale-unei-treziri-spirituale/4/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024