Românii primesc „circ în stradă” ca să nu se gândească la problemele reale!

Scris de Vasile LEŞ. Posted in Opinii


Din nou o să se supere sustinatorii lui Şoşoacă pe mine, dar nu pot sa nu semnalez anumite lucruri. Dacă observaţi de câteva zile s-au rărit şi chiar aproape dispărut mişcările în stradă pentru îngheţarea salariilor, a pensiilor, problema alocaţiilor şi evident căderea acestui guvern criminal şi vândut. Nu va întrebaţi oare de ce? Eu cred că şi pentru faptul că Şoşoaca împreună cu manifestanţii din jurul ei distrag atenţia de la problemele arzătoare pentru care românii ar trebui sa iasă în strada.
 Nu vi se pare curios că nici un partid, dar absolut nici unul nu o atacă, cel mult persoane fizice din aceste partide. Ţinând vie şi continuă  ,,lupta cu pandemia,,- „uite masca nu e masca”- „ne vaccinam sau nu ne vaccinam” românii uită de problemele grave legate de viaţă şi nivelul de trai scăzut, provocate de măsurile de austeritate luate de acest guvern la ordinul străinătăţii.


Aţi văzut o dată cel puţin ca doamna Şoşoacă să fi luat poziţie faţă de aceste măsuri grave care îi afectează pe români? NU!
Acest lucru le covine în mod special celor de la putere dar şi PSD-ului căruia îi mai rămâne un glonte pe care să-l tragă din când în când, atunci când are interese. Nimeni dar absolut nimeni cu referire la doamna Şoşoacă sau partide politice nu se revoltă prea mult de cum a fost votat Bugetul, fără alocaţii bugetare legat de bunăstarea românilor, dar cu multe investiţii, unele  inutile dar cu mare reuşită de... furt.
Iată de ce sunt de părere că românilor trebuia să li se ofere „circ în stradă” , pentru a trece mai uşor acest buget antinaţional şi ca să uităm de nevoile noastre.
 Treziţi-vă români - Noroc Bun!!!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024