Cherecheş devine o ameninţare fără precedent în Consiliul Local

Scris de Florin Tătaru. Posted in Politica


 Autoritarismul ieftin îţi poate întuneca minţile. Asta s-a întâmplat vineri în presa locală, după şedinţa de joi a Consiliului Local când primarul Cherecheş, într-un pseudorecital ameninţător, s-a repezit verbal înspre consilierii PSD şi PNL care nu au votat un proiect propus de acesta (achiziţionarea imobilului fostei mori din Baia Mare).
    Edilul i-a ameninţat pe aleşii băimărenilor spunând că va studia o formă de atac asupra lor din perspectivă juridică şi judiciară, din pricină că i se împotrivesc.

Şi asta  în condiţiile în care proiectul în discuţie prost şi deficitar întocmit din punct de vedere legal chiar de primar, a fost refăcut în şedinţa de vineri conform observaţiilor şi amendamentelor propuse de consilerii PSD Baia Mare şi votat de aceştia în noua formă de corectă procedură şi legalitate.
    Atragem serios atenţia acestui primar, pentru care legalitatea este facultativă, iar ameninţările şi presiunile un fapt cotidian, să-şi potolească idiosincraziile obsesivo-juridico-judiciare de natură personală şi să-şi vadă de treaba pentru care a fost ales şi din care mai are doar câteva zeci de zile până la epuizarea definitivă a mandatului.

Florin Tătaru, preşedinte PSD Baia Mare

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024