UK Bookmakers

O familie defavorizată din Cicîrlău a primit vizita TSD Maramureș

Scris de PSD. Posted in Politica


TSD Maramureș dă dovadă de spirit civic și continuă acțiunile care vin în sprijinul persoanelor defavorizate. La sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat din Cicîrlău, care își crește singur cei trei copii, fiind ajutat doar de fosta soacră, a fost vizitat de echipa tinerilor social-democrați. Potrivit președintelui TSD Maramureș, Flaviu Bălan, în ultimele două luni, acțiuni similare au avut loc în Vișeu de Sus, în Baia Mare și în Seini, urmând ca, în perioada următoare, și alte familii să beneficieze de ajutor.
”De aceasta dată ne-am îndreptat atenția spre Cicîrlău, acolo unde primarul Sorin Lupșe ne-a vorbit despre situația delicată în care se află un tată care, după ce a fost părăsit de soție, a ales să rămână și să își crească cei trei copii doar cu ajutorul fostei soacre, respectiv mama fostei sale neveste.

Bărbatul este cunoscut ca un om harnic în comună și, de aceea, ofertele de muncă nu întârzie să apară. Mai mult, locuitorii din Cicîrlău, care cunosc povestea acestei familii, arată că tatăl este extrem de responsabil și preocupat ca toți copiii lui să meargă la școală și nu precupețește niciun efort pentru a le oferi micuților șansa la o viață normală. I-am vizitat și noi, alături de președintele TSD Cicîrlău, Andrei Jurje, dar și împreună cu primarul comunei, Sorin Lupșe, pentru a le oferi alimente, dulciuri, dar și un televizor unde vor putea urmări programele preferate. Vizita noastră a fost bine primită, la fel ca toate acțiunile sociale pe care TSD Maramureș le-a inițiat sub mandatul meu, iar mulțumirea pe care am citit-o pe chipurile lor este mai importantă decât orice răsplată. “Dar din dar se face rai”, motiv pentru care, alături de colegii mei din TSD Maramureș voi întreprinde cât mai multe astfel de acțiuni prin care să venim in sprijinul persoanelor defavorizate. Doresc să îi mulțumesc primarului Sorin Lupșe pentru sprijin și pentru implicare, dar și pentru faptul că mereu răspunde pozitiv tuturor doleanțelor noastre, arătând deschidere și disponibilitate față de tineri”, a precizat președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălan.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020