UK Bookmakers

Doamnele social-democrate și-au desemnat structura de conducere a OFSD Baia Mare

Scris de PSD. Posted in Politica


Duminică, 8 martie 2020, peste 50 de doamne din cadrul Organizației de Femei Social-Democrate Baia Mare au răspuns prezent convocării de a-și desemna, după mulți ani de interimat, o conducere statutară.
La conferința municipală de alegeri a OFSD Baia Mare, desfășurată la sediul PSD Maramureș, a participat și președintele filialei județene a social-democraților, Gabriel Zetea, care a transmis tuturor colegelor prezente în sală un gând frumos de Ziua Internațională a Femeii, mulțumind OFSD Baia Mare pentru întreaga activitate. În prezediu s-au mai aflat președintele-interimar al PSD Baia Mare, Călin Matei, consilierii județeni PSD Liliana Moga și Florica Roman, dar și fostul președinte al TSD Maramureș și fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza.
Ședința a fost deschisă de președintele-interimar al PSD Baia Mare, deputatul PSD de Maramureș, Călin Matei, care a anunțat secretariatul tehnic al conferinței de alegeri și comisia de validare, dând apoi cuvântul liderului județean al PSD, Gabriel Zetea. Președintele Organizației Județene a PSD Maramureș a avut doar cuvinte de apreciere cu privire la implicarea OFSD Baia Mare în toate campaniile electorale desfășurate de-a lungul timpului, arătând că doamnele care reprezintă organizația municipală de femei a PSD sunt ”un stâlp de bază pentru organizația județeană”.


”OFSD Baia Mare a fost mereu cea mai importantă organizație de femei la nivelul județului pentru PSD Maramureș, iar aprecierea pe care o avem față de toate colegele noastre a fost vizibilă și la momentul în care am făcut listele de candidatură la alegerile locale, parlamentare și chiar europarlamentare. Avem încredere în doamnele social-democrate și, profit de această conferință de alegeri pentru a face o dezbatere publică pe tema referendului <Renașterea Maramureșului>, acest referendum prin care dorim atât să încurajăm natalitatea în județ, cât și să aducem acasă cât mai mulți tineri plecați în afara granițelor țării, pentru a-și întemeia o familie aici, în Maramureș. Și cine ar putea să transmită mai frumos și mai clar acest mesaj, dacă nu doamnele social-democrate?”,  a arătat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.  
După mesajul de apreciere transmis și de deputatul Călin Matei, președinte-interimar al PSD Baia Mare, acesta a dat cuvântul Crinei Chilat, președinte interimar al OFSD Maramureș și cea care a condus, cu titlu de interimat, OFSD Baia Mare în ultimii trei ani. Crina Chilat a prezentat raportul de activitate al organizației municipale de femei în ultimii trei ani de zile, după care s-a trecut la alegerea președintelui OFSD Baia Mare și validarea candidaturilor.
Fiind depusă o singură candidatură pentru poziția de președinte, cea a consilierului județean PSD, Liliana Moga, validarea a fost făcută cu vot deschis, fiind aleasă în unanimitate nouă șefă a OFSD Baia Mare. Tot prin vot deschis a fost validat și biroul de conducere al organizației municipale care cuprinde, pe lângă președinte, un președinte executiv în persoana Rodicăi Boroș, șapte vicepreședinți, un secretar executiv în persoana Rodicăi Covaci și cinci membri. Pe rând, toate doamnele alese în conducerea OFSD Baia Mare au luat cuvântul, exprimându-și disponibilitatea și deschiderea de a aduce PSD Maramureș acolo unde îi este locul, pe prima poziție în preferințele electoratului.
În discursul său, noul președinte al OFSD Baia Mare, Liliana Moga a mulțumit Crinei Chilat pentru modul în care au colaborat în toți acești ani, a mulțumit tuturor colegelor care au ținut ridicat stindardul OFSD Baia Mare, dar mulțumiri special a îndreptat către președintele partidului, Gabriel Zetea, cel alături de care a reușit, la nivelul Consiliului Județean Maramureș, să implementeze și proiectul său de suflet: ”Primul ghizodan”, proiect care, în luna septembrie 2020, va avea patru ani de continuitate.
”PSD este un partid format din oameni pentru oameni și chiar dacă am făcut și greșeli, pe care trebuie să ni le asumăm, trebuie să spunem răspicat că, sub guvernarea PSD, românii au dus-o cel mai bine. Și trebuie să luptăm cu și mai multă forță și trebuie să dovedim că merităm încrederea acordată. Vă mulțumesc tuturor pentru vot și pentru susținere și voi munci, pe mai departe, cu și mai multă dăruire”, a declarat noul președinte al OFSD Baia Mare, Liliana Moga.
Ultima înscrisă la cuvânt a fost Florica Roman, consilier județean PSD Maramureș, care s-a declarat onorată să participe la această întâlnire și care a avut doar cuvinte de apreciere cu privire la activitatea colegei sale din Consiliul Județean, Liliana Moga, cea care deține, de doi ani de zile, și funcția de președinte al Ligii Aleselor Locale Maramureș.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020