Cîțu a amanetat viitorul României!

Scris de PSD. Posted in Politica


Împrumuturile luate de Cîțu la dobânzi astronomice pun în pericol viitorul economic al României, o Românie grav afectată de instabilitatea indusă de guvernarea dezastruoasă din ultima perioadă. Este un semnal cert că PSD trebuie să preia guvernarea, altfel Iohannis, Cîțu și guvernul de dreapta ne îngroapă pe toți sub un munte de datorii, pe care angajează continuu.
 „În ciuda creșterii economice cu care se laudă premierul demis Cîțu, România se împrumută, în acest moment, la cele mai mari dobânzi din Europa. De 20 de ori mai mari decât cele acordate Bulgariei.

A amanetat viitorul României prin decizii neinspirate. Rata dobânzii la creditele pe termen lung luate de România a înregistrat un nou maxim în luna octombrie, ajungând la pragul de 4,7%, după ce în luna septembrie aceasta atinsese 4%. Practic, dobânzile pentru împrumuturile acordate guvernului Cîțu au crescut cu 57% în ultimele 6 luni, deși premierul demis făcea paradă cu ratingurile mincinoase pe care le-ar fi obținut guvernarea de dreapta. E dramatic! Este efectul dezastruos al guvernării de dreapta, al măsurilor impuse de guvernele luiIohannis. Iar criza politică, actuală a agravat situația. Inclusiv din acest motiv PSD trebuie să preia controlul și să rezolve ce se mai poate cât încă nu e prea târziu”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022