Ucraina. Deportarea în Siberia, 1 aprilie 1951 - Martorii lui Iehova

Scris de Marius Ispas. Posted in Religie


La 1 aprilie 2021, a avut loc la Moscova conferința de presă cu titlul A 70-a aniversare de la Operațiunea „Nord”. Lecții uitate despre represiunea Sovietică.
Dorim să vă informăm că joi, 8 aprilie, și vineri, 9 aprilie, vor avea loc la Kiev, Ucraina, un seminar și o conferință de presă cu tema: 70 de ani de la Operațiunea „Nord”. Lecții importante despre represiunea credinței, care reprezintă o continuare a conferinței de la Moscova despre represiunea stalinistă. Într-o singură zi, 6 271 de Martori ai lui Iehova (inclusiv femei și copii) au fost deportați din vestul Ucrainei în Siberia, iar proprietățile le-au fost confiscate.Materiale declasificate din arhivele KGB vor fi prezentate, precum și un tur al unui muzeu virtual și un website unde se vor regăsi toate aceste informații.
 
Seminarul de pe 8 aprilie poate fi urmărit live pe Youtube la această adresă:
•    Pentru limba engleză: https://www.youtube.com/watch?v=JKaw11qz-C4
Conferința de presă de pe 9 aprilie poate fi urmărită live pe Youtube la această adresă:
•    Pentru limba engleză: https://youtu.be/37p2wEqM9VU

Cu ocazia acestei aniversări, a fost publicat un site, de unde pot fi descărcate documentele declasificate referitoare la operațiunea Nord, pentru toate țările fostei URSS în care aceasta a fost aplicată (în original și traduse în engleză). Site-ul conține un material video explicativ și o expoziție 3D.

Acesta este linkul de acces: 70 лет операции «Север» (1951deport.org)

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021