Imagini de poveste | Cum a ajuns România pe locul 1 în topul țărilor de vizitat în 2016

Scris de NS. Posted in Romania


Cei care au alcătuit topul spun că în această regiune poți descoperi mai mult decât un „loc în care se ascund vampirii”. Se vorbește despre frumusețea satelor săsești și a bisericilor fortificate transilvănene, dar și despre frumusețea naturii și a faunei locale.
Cei de la Lonely Planet vorbesc și despre rezervațiile de urși din Transilvania, dar și despre reintroducerea zimbrilor în ecosistem.

Despre Munții Carpați spun că oferă numeroase locuri deosebite, iar turiștii pot face drumeții montane, escalade sau pot explora peșteri. Pe lista orașelor recomandate turiștilor sunt Brașov, Sighișoara, Sibiu și Cluj.
În ceea ce privește gastronomia locală, printre preparatele românești tradiționale care trebuie gustate au fost recomandate mămăliga, papanașii și țuica de prune.

Lonely Planet este un ghid care a fost lansat în 1972. Anual, Lonely Planet editează peste 500 de cărți, albume și ghiduri legate de călătorii.

Cu ocazia nominalizării Transilvaniei în topul Lonely Planet, echipa GVT Media a realizat un film cu imagini aeriene, potrivit greatnews.ro

http://directproprietar.pro/Imagini-de-poveste--Cum-a-ajuns-Romnia-pe-locul-1-n-topul-rilor-de-vizitat-n-2016

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020