UK Bookmakers

Harta turismului viticol din România. Zona Prahova - Buzău oferă cele mai multe destinații pentru pasionații de vinuri

Scris de TL. Posted in Romania


Turismul viticol a cunoscut o dezvoltare puternică în ultimii ani, iar cramele au devenit veritabile destinații. Sunt aproximativ 140, în țară, care produc vin îmbuteliat, iar aproximativ 60 dintre ele primesc vizitatori, scrie news.ro. Aceștia au posibilitatea să participe la degustări, la prețuri care pornesc de la 25 de lei și pot trece de 100 de lei/persoană. Unele vin chiar cu o ofertă diversificată și pun la dispoziția amatorilor de oenoturism pachete ce includ și cazarea.

ReVino.ro le-a așezat pe hartă. De asemenea, site-ul este dedicat turismului de acest tip, publicând informații detaliate despre ofertele cramelor din țară. De remarcat este că Muntenia a devenit regiunea unde acest sector a cunoscut cea mai mare dezvoltare.

De-a lungul DN 1B, între Ploiești și Buzău, dai la tot pasul de crame transformate în popasuri turisitice, unde vizitatorul poate experimenta gusturi și arome, poate descoperi secretele viei și vinurile românești, poate asculta povestea fiecărui vin în parte direct de la oamenii dintre vii.

http://www.telegrama.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=51915:harta-turismului-viticol-din-romania-zona-prahova-buzau-ofera-cele-mai-multe-destina%C8%9Bii-pentru-pasiona%C8%9Bii-de-vinuri&Itemid=106

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020