UK Bookmakers

Castelul Peleș, printre obiectivele turistice din lume care trebuie vizitate. Ce alte atracții au fost preferate de iubitorii de călătorii

Scris de LB. Posted in Romania


Castelul Peleș se numără printre obiectivele turistice din lume care trebuie vizitate. Monumentul impunător, ridicat la inițiativa Regelui Carol I, figurează pe harta celor mai căutate atracții din fiecare țară de pe glob de către turiștii străini.

Harta cu obiectivele turistice din lume care trebuie vizitate a fost realizată de un portal din Marea Britanie. Aceasta include cele mai bine cotate atracții din secțiunea „Lucruri de vizitat” din cadrul site-ului american de turism Tripadvisor, arată vocea.biz.Turiștii care vizitează România nu trebuie să rateze Castelul Peleș. Edificiul a fost construit între anii 1873 și 1914, la inițiativa Regelui Carol I. Situată pe domeniul de la Sinaia, reședința de vară a Familiei Regale a României are 160 de camere, dintre care 80 de dormitoare și 30 de săli de baie foarte moderne pentru epoca în care a fost ridicat. Castelul, care figurează printre obiectivele turistice din lume care trebuie vizitate, a fost inaugurat în octombrie 1883.

Ce au inclus străinii pe lista cu obiectivele turistice din lume care trebuie vizitate

Dacă treceți Prutul ca să ajungeți în Republica Moldova, nu trebuie să ratați Parcul Ștefan cel Mare din Chișinău. Este considerat cel mai vechi parc amenajat în jurul anului 1818 în capitala statului moldovean.

În Ungaria, trebuie neapărat să vedeți clădirea Parlamentului din Budapesta. Aflat pe malul Dunării, monumentul este construit în stil neogotic și a fost proiectat de arhitectul Imre Steindl.

În Franța, Musée d’Orsay figurează pe harta cu obiectivele turistice din lume care trebuie vizitate. Colosseumul este considerat cel mai important obiectiv din Italia.

În cazul în care ajungeți în Suedia, e bine să vizitați Vasa Museum, în timp ce în Portugalia nu ar trebui să ratați reședința Quinta da Regaleira, aflat în orașul Sintra. Și dacă vreți să vizitați Elveția, e recomandat să includeți în plan o expediție în Munții Matterhorn.

http://www.libertatea.ro/stiri/obiectivele-turistice-din-lume-care-trebuie-vizitate-1786448

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020