UK Bookmakers

Va indemnam sa mergeti la vot!

Scris de Iulius Firczak. Posted in Rutenii


După primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale desfășurate în țara noastră duminică 2 noiembrie 2014, rezultatele nu au fost categorice, astfel fiind nevoie de al doilea tur de scrutin pentru alegerea președintelui României. În această perioadă, competitorii electorali, prin campania electorală, își prezintă și nuanțează propriile oferte politice. Tocmai de aceea, în acest moment, facem încă un apel la cetățenii cu drept de vot, ca prin prezența la urne, în data de 16 decembrie, să legitimeze următorul președinte al țării noastre. Dreptul la vot este un drept fundamental în România, drept pentru care mulți s-au jertfit pe altarul libertății naționale.

Revoluția din Decembrie 1989 a garantat acest drept, astfel prin votul nostru facem un pas în recunoașterea idealurilor revoluției.
    Atât rutenii din România, cât și celelalte minorități naționale, alături de românii din întreaga țară, trebuie să conștientizeze faptul că prezenţa la urne este o datorie de onoare. Votul fiecăruia este determinat de programul unuia dintre candidaţi, iar acest lucru asigură alegerea viitorului preşedinte al României.
    În încheiere doresc să exprim apelul Uniunii Culturale a Rutenilor din România către cetăţenii României. Prezentați-vă la vot. Votați cum va dictează conștiința. Prin votul fiecăruia putem modela viitorul ţării noastre și al societăţii româneşti în ansamblul ei. Mereu am crezul în viitorul fast al României, dar pentru aceasta este esenţial ca întotdeauna să ne îndeplinim îndatoririle cetăţeneşti fundamentale.

Preşedinte UCRR
Iulius Firczak

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020