UK Bookmakers

Primele semne ale depresiei: Identifica-le si nu le ignora!

Scris de ELE. Posted in Sanatate


Depresia este o boala tot mai des intalnita in zilele noastre, in special in randul tinerilor. Primele semne ale depresiei raman de cele mai multe ori ascunse, iar majoritatea persoanelor nu le acorda o atentie deosebita.
Unul dintre motivele pentru care depresia este greu de diagnosticat este faptul ca cele mai multe persoane nu apeleaza la ajutorul unui specialist si pun toate starile pe seama stresului sau a problemelor cu care se confrunta in viata de zi cu zi.
Numarul persoanelor care sufera de depresie este foarte mare, iar acesta creste de la an la an.

Iata care sunt primele semne ale depresiei:

1. Tristete si schimbari de dispozitie

Persoanele care sufera de depresie au episoade lungi de tristete si schimbari dese de dispozitie. Aceste manifestari se repeta pe tot parcursul zilei si in fiecare zi.

2. Nervozitate si atacuri de panica


Persoanele care sufera de depresie traiesc cu teama de viitor, cu frica de viata si au atacuri de panica sau foarte multe momente de nervozitate. Au un sentiment de absenta, nu se pot concentra asupra activitatii pe care o desfasoara si se pot pierde complet in propriile ganduri.


3. Scaderea energiei

Persoanele care sufera de depresie sunt lipsite de energie, nu se pot implica in activitati care necesita prea mult efort si au episoade de somnolenta. Tot din cauza oboselii nu pot fi coerente si nu se pot concentra asupra activitatilor pe care le desfasoara.

4. Scaderea puterii de memorie

Scaderea puterii de memorie este un rezultat al depresiei. Persoanele care sufera de aceasta boala sunt incapabile sa retina informatii noi, sa invete anumite lucruri si vor avea o stare constanta de indecizie. Sunt incapabile sa ia decizii importante si nu sunt constiente de situatiile cu care se confrunta.

5. Gandire negativa

Gandirea negativa si sentimentele de vinovatie sunt o caracteristica a persoanelor care sufera de depresie. Acestea sunt foarte preocupate de problemele actuale, se invinovatesc pentru tot ce le merge rau si au o gandire nociva, care le impiedica sa vada partea plina a paharului.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/primele-semne-ale-depresiei-identifica-le-si-nu-le-ignora-48599

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020