UK Bookmakers

Studiu: Ce legatura exista intre luna in care te-ai nascut si bolile de care suferi. Iata ce spun specialistii!

Scris de ELE. Posted in Sanatate


Oamenii de stiinta de la Universitatea Columbia au descoperit o corelatie surprinzatoare intre luna nasterii si riscul de aparitie a unor probleme de sanatate, inclusiv probleme cardiace, infectii virale si ADHD.
Studiul a fost realizat folosindu-se datele a 1,7 milioane de persoane inregistrate in clinicile din New York, intre anii 1985 si 2013. Concluzia: 55 dintre acele boli erau "semnificativ dependente" de luna nasterii, relateaza Mediafax citand studiul publicat pe huffintonpost.com.

Cercetatorii sunt de parere ca perioada anului in care este nascuta o persoana dicteaza multi dintre factorii de mediu la care acea persoana este expusa. Astfel, persoanele nascute in luna octombrie prezinta cel mai mare risc de imbolnavire, cele nascute in luna noiembrie prezinta cel mai mare risc de a dezvolta ADHD, iar cele nascute in luna martie prezinta cel mai mare risc de probleme cardiace. De asemenea, persoanele nascute iarna prezinta cel mai mare risc de probleme neurologice.

http://www.ele.ro/sanatate/stiri-sanatate/studiu-ce-legatura-exista-intre-luna-in-care-te-ai-nascut-si-bolile-de-care-suferi-iata-ce-spun-specialistii-49352

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020