UK Bookmakers

Grupa de sânge B3: cum îţi influenţează sănătatea şi personalitatea

Scris de RL. Posted in Sanatate


Sistemul AB0 pentru clasificarea grupelor de sange a inceput sa fie folosit de la inceputul secolului trecut si foarte curand diverse articole speculative, dar si studii de specialitate, au atras atentia asupra faptului ca o anumita grupa de sange poate determina anumite predispozitii la boli si chiar poate determina anumite caracteristici ale personalitatii. Grupa de sange B3 (sau B) este cea mai putin raspandita grupa de sange din lume, imediat dupa AB.


Grupa de sange B3 - compatibilitati

Conform ultimelor date, doar 19% dintre romani au grupa de sange B, 41% au grupa de sange A, 34% au grupa de sange 0 si 6% AB. La nivel global, grupa B e chiar mai putin raspandita (10%), in timp ce 46% din populatie are grupa 0, 40% are grupa A si 4% are grupa AB.

Grupa de sange B poate primi sange prin transfuzie de la grupele de sange B si O si poate dona sange pentru grupele B si AB.

Sanatatea persoanelor cu grupa de sange B3

Un studiu realizat la Universitatea Harvard a ajuns la concluzia ca femeile cu grupele de sange AB si B au un risc mai ridicat de a dezvolta cancer ovarian.

Alte cercetari au aratat ca persoanele cu grupele de sange AB si B au un risc mai ridicat de a dezvolta cancer pancreatic.

Persoanele cu grupa de sange B au, de asemenea, un risc mai ridicat de boli cardiace, scrie divahair.ro.

http://www.realitatea.net/grupa-de-sange-b3-cum-iti-influenteaza-sanatatea-si-personalitatea_1803554.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020