UK Bookmakers

Asociația M.A.M.E a lansat harta interactivă a serviciilor medicale oncologice

Scris de TL. Posted in Sanatate


Asociația M.A.M.E. a lansat, în premieră în România, Harta Interactivă a Serviciilor Medicale Oncologice, cu informații despre 200 de centre oncologice, de stat și private, din 20 de țări din Europa, America și Asia. Proiectul este derulat în parteneriat cu Fundația Vodafone România.
Prima hartă interactivă a serviciilor medicale, de stat și private, din țară și străinătate, facilitează accesul utilizatorilor la informații privind spitale, clinici, centre și alte organizații dedicate acestei patologii. Harta a fost dezvoltată în cadrul proiectului „Prioritate pentru Sănătate” și este disponibilă pe site-ul asociației, www.asociatiamame.com/harta.

„Am conceput acest instrument pornind de la nevoia pacienților cu care am intrat în contact de-a lungul timpului și care ne-au solicitat sprijinul privind identificarea și contactarea unor clinici și spitale din țară și străinătate ce tratează afecțiunile oncologice. Din punctul meu de vedere, al unui fost bolnav de cancer, pot spune că o astfel de harta, care oferă informare și îndrumare în timp util, este extrem de importantă deoarece orice amânare a investigațiilor sau a tratamentelor se reflecta asupra succesului terapeutic în cazul pacientului oncologic”, a declarat Maria Culescu, Președinte Fondator al Asociației M.A.M.E.

Pe harta interactivă, clinicile și spitalele sunt grupate în patru categorii: oncologie, hematologie, radioterapie și transplant medular, oferind pacientului acces la informații relevante și specifice problemei întâmpinate: date de contact ale spitalelor, clinicilor, secțiilor și ale medicilor specialiști, localizarea pe hartă, opțiuni de cazare, transport și alte detalii utile.

Toate aceste date sunt permanent actualizate de către echipa Asociației M.A.M.E. împreună cu specialiști oncologi, colaboratori ai proiectului. De asemenea, aplicația permite vizitatorilor să adauge un nou centru medical, ce va fi vizibil pe harta numai după validarea acestuia de către administrator. Astfel, pacienții care s-au tratat la o clinică sau la un spital de care au fost foarte mulțumiți sunt invitați să împărtășească din experiența lor și altor persoane. Clinicile și spitalele vor putea fi localizate și vizualizate de către utilizator, la nivel stradal, prin intermediul opțiunii Street View care afișează imagini la 360 de grade.

Pe lângă harta interactivă, proiectul oferă și servicii de consiliere medicală, psihologică și juridică. În plus, Asociația M.A.M.E. oferă consultanta pentru realizarea campaniilor de strângere de fonduri necesare pentru operațiile care se efectuează în afara țării, precum și sprijin pentru accesarea formularului S2 (E112) pentru acoperirea costurilor medicale de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

http://www.telegrama.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=44757:asocia%C8%9Bia-m-a-m-e-a-lansat-harta-interactiva-a-serviciilor-medicale-oncologice&Itemid=110

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020