UK Bookmakers

Această băutură face, pur și simplu, minuni

Scris de TL. Posted in Sanatate


Mierea se numără printre cele mai sănătoase ingrediente din lume şi cu siguranţă cunoşti deja proprietăţile ei terapeutice şi nutritive. Ceea ce probabil nu ştiai până acum, însă, este ca şi scorţişoara este la fel de sănătoasă. Acest condiment reduce nivelul colesterolului rău, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi sprijină sănătatea tenului, a inimii, a stomacului şi a intestinelor. La fel de important, ajută inclusiv în procesul de ardere a grăsimilor din organism.

Combinând scorţişoară cu miere şi consumându-le împreună în fiecare dimineaţă şi seara, cu siguranţă vei reuşi să scapi de kilogramele în plus mai repede, mai uşor şi într-un mod mai sănătos. Cele două ingrediente şi-au dovedit eficiența chiar şi în cazuri de obezitate morbidă.

Modul de preparare a băuturii cu miere şi scorţişoară

Băutura trebuie preparată seară înainte de a merge la culcare.

Instrucţiuni:

Pune 1/2 linguriţă de scorţişoară pudră într-o cană şi toarnă peste ea 200 ml de apă clocotită. Acoperă cană şi ţine-o aşa timp de 30 de minute. După răcire, adaugă 1 linguriţă de miere.

Bea jumătate din cantitate înainte de culcare şi pune restul deoparte pentru dimineaţa (păstreaz-o la frigider). Consumă jumătatea rămasă în dimineaţa următoare, imediat după trezire, pe stomacul gol.

Rezultatele sunt vizibile încă de la început. Vei pierde din kilogramele în plus, mai ales în jurul taliei. Combinaţia de miere şi scorţişoară curăță tractul digestiv şi elimină paraziţii, fungii şi bacteriile nocive care încetinesc digestia.

http://www.telegrama.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=44800:aceasta-bautura-face%2C-pur-%C8%99i-simplu%2C-minuni

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020