UK Bookmakers

Plante care te apara de radiatiile calculatorului si televizorului. Iata ce trebuie sa tii in casa!

Scris de ELE. Posted in Sanatate


Calculatorul si televizorul din casa pot emite radiatii puternice, care te pot imbolnavi grav.
De exemplu, un televizor deschis radiaza pe o raza de 4-7 metri, iar chiar si cand este inchis el emite radiatii la 2 metri distanta! Fereste-te si de emisiile cuptoarelor cu microunde, ale prizelor electrice, telefoanelor mobile, monitoarelor de calculator sau aparatelor cu baterii. Nu lasati copiii sa doarma in pat cu jucarii cu baterii ! Chiar si oglinzile au un mare efect radioactiv.
Primele semne ale iradierii sunt slabirea organismului si a sistemului imunitar, fapt ce duce la aparitia diverselor boli, dar si mai grav, a cancerului.

In formele acute, semnele iradieri se manifesta cu varsaturi, dureri de cap, diaree, caderea parului, lipsa poftei de mancare si aparitia afectiunilor pielii (vezicule, dermita, ulceratii sau chiar necroza).


Pentru a te ferii de radiatii, iata cateva plante pe care ar trebui sa le tii aproape de calculator si televizor, astfel incat acestea sa absoarba radiatiile:

Orzul verde germinat contine o enzima denumita SOD care protejeaza celulele corpului de radicalii liberi.

Feriga - e atat de puternica atunci cand vine vorba de absorbirea radiatiilor emise de electronie incat e suficient sa o asezati oriunde in birou sau in camera in care lucrati la calculator si ea isi va face treaba. In plus, e un foarte bun filtru de absorbtie a prafului si purificare a aerului.


Cactusul Studii facute la NASA arata ca aceasta planta este cea mai rezistenta la radiatiile pe care le elibereaza aparatele eletronice, chiar aproape imuna. Cel mai bine este sa asezam cactusul in fata sau in spatele monitorului calculatorului pentru a ne feri de cantitatea de radiatii pe care acesta o emite.

Aloe Vera - este o planta foarte cunoscuta pentru diversele ei proprietati in a preveni aparitia unor boli sau in a vindeca diferite afectiuni. Pe langa asta, se pare ca aloe vera isi demonstreaza utilitatea si atunci cand este asezata pe langa aparatele electronice, ale caror radiatii si energie negativa le absoarbe cu succes.

http://www.ele.ro/casa-si-gradina/dormitor/plante-care-te-apara-de-radiatiile-calculatorului-si-televizorului-iata-ce-trebuie-sa-tii-in-casa-51352

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020