Cum să îți scazi rapid colesterolul și tensiunea după rețeta Amish

Scris de RL. Posted in Sanatate


Credincioșii Amish apelează întotdeauna la ingrediente naturale pentru a trata orice boală. Îți propunem să încerci băutura lor care scade colesterolul și tensiunea arterială. Ai grijă, însă, să vizitezi și un medic, dacă te confrunți cu aceste probleme.
Ingredientele folosite în comunitatea Amish sunt foarte puternice și bogate în nutrienți buni pentru inimă, potrivit posivitemed.com. Mierea, de exemplu, conține calciu, potasiu, sodiu și vitaminele B, substanțe care luptă împotriva colesterolului crescut. Numeroase proprietăți benefice are și usturoiul, care poare reduce nivelul tensiunii arteriale.

Ghimbirul conține o enzimă care se activează pentru a îmbunătăți sinteza colesterolului, iar oțetul de mere echilibrează nivelul PH-ului din organism. Sucul proaspăt de lămâie este foarte bun pentru cei care suferă de hipertensiune, deoarece relaxează vasele de sânge și le face mai flexibile. Dacă le prepari împreună, vei avea numeroase efecte benefice pentru organism.
 
Rețeta Amish pentru colesterol

Pentru această băutură ai nevoie de:

    15 grame de miere
    1 cățel de usturoi
    1 cm de ghimbir ras
    1 lingură de oțet de mere
    1 lingură de suc de lămâie

Amestecă toate ingredientele în blender și păstrează compoziția obținută în frigider pentru câteva zile. Este indicat să iei această băutură de trei ori pe zi, înainte de mic-dejun, prânz și cină. Rezultatele vor apărea după p săptămână, însă ai grijă să nu iei acest medicament natural de mai mult de trei ori pe zi.

http://directproprietar.pro/Cum-s-i-scazi-rapid-colesterolul-i-tensiunea-dup-reeta-Amish

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020